Bedrijfsfietsen kopen op krediet: wél de fiets, niet alle lasten

Wil je bedrijfsfietsen kopen, maar is het voor jouw kmo strategisch gezien niet interessant is om in één keer de volledige aankoopwaarde neer te leggen? Dan kan je via Veloplan bedrijfsfietsen kopen op krediet, met een lening bij onze financiële partner.

Bedrijfsfietsen kopen op krediet: hoe het werkt & wat de voordelen zijn

100% fiscale aftrekbaarheid

Bedrijfsfietsen kopen op krediet Antwerpen

Wanneer je fietsen koopt op krediet, ga je via onze financiële partner aan een heel schappelijke rente een lening aan. Zo kan je de investering spreiden over een afgesproken termijn waardoor je firma niet alle kosten direct hoeft te dragen.

Groot voordeel: de aankoop van bedrijfsfietsen heeft 100% fiscale aftrekbaarheid, ook wanneer je dit via een lening doet. Zo kan je snel kosten maken om toch belastingvoordeel te genieten. Koopt jouw bedrijf in één keer meerdere bedrijfsfietsen via Veloplan? Dan kunnen we een interessante korting geven op elke fiets. Tot slot kan je via Veloplan een all-in pakket krijgen waarin ook verzekering, pechbijstand en onderhoud zijn opgenomen.

ⓘ Wil je ontdekken of aankoop op krediet voor jouw kmo een slimmere keuze is dan fietslease of directe aankoop? Onze Veloplan-adviseur geeft gratis vrijblijvend advies én kan de perfecte fietsen helpen kiezen via onze huisleverancier Fietsen De Geus.

flexibel te gebruiken

Bedrijfsfiets kopen op krediet Antwerpen

Omdat jouw kmo zelfs bij aankoop op krediet boekhoudkundig direct eigenaar is van de fietsen, heb je grote invloed op hoe ze gebruikt kunnen worden en door wie.

Veel bedrijven die fietsen op krediet kopen, gebruiken ze als poolfietsen. Poolfietsen kunnen ingezet worden om verplaatsingen te maken tijdens de werkuren. Binnen de stad een afspraak met een belangrijk klant? Met de poolfiets van het bedrijf kom je er vlot en filevrij. Snel een broodje halen tijdens de middagpauze? Met de fiets geraak je gemakkelijk tot jouw favoriete zaak.

Ook voor woon-werkverkeer kunnen deze fietsen ter beschikking gesteld worden. Milieuvriendelijk bedrijfsvervoer geeft gegarandeerd een boost aan je employer branding.

ⓘ In een fietsbeleid kan jouw bedrijf vastleggen wie de fietsen mag gebruiken, en voor welke doeleinden. Koop je fietsen op krediet via Veloplan? Dan helpen we je kosteloos met het opstellen van je fietsbeleid.

Maak je bedrijf zichtbaar op straat

cargofiets Antwerpen

Elke bedrijfsfiets die op krediet gekocht wordt, kan bij Veloplan bestickerd worden met jouw huisstijl. Ook andere manieren van branding zijn mogelijk, bijvoorbeeld door het toevoegen van een solide bedrukte plaat tussen de stangen van het frame. Zo wordt jouw bedrijf zichtbaar op straat met elk ritje dat je collega’s maken. Geen ondernemer heeft ooit geklaagd over gratis reclame, nietwaar? Bovendien heb je op deze manier de garantie dat alle positieve associaties met fietsen optimaal afstralen op jouw bedrijf.

ⓘ Klinkt dit interessant? De Veloplan-adviseur kijkt graag met jou welke fietsen passen binnen jouw organisatie, en welke branding toe te passen is op die fietsen.

✓ Veloplan: voor aankoop van bedrijfsfietsen op krediet in Antwerpen

Heb je een kmo in Antwerpen of omgeving? Dan is Veloplan de ideale partner voor de aankoop op krediet van jouw bedrijfsfietsen. Wij werken samen met ruim 20 fietsenmerken en zullen neutraal advies geven. We begeleiden van A tot Z, tot en met de levering van de fietsen.

Nog niet zeker of de aankoop op krediet van bedrijfsfietsen iets voor jou is? Onze Veloplan-adviseur maakt vrijblijvend samen met jou de inschatting hoeveel werknemers er van een fietsplan gebruik zouden maken. We doen een behoefteanalyse en een mobiliteitsscan. Zo kunnen we een accurate inschatting maken van de totale investering én de besparingen.

YES, IK WIL PRATEN!

 

Bedrijfsfietsen kopen op krediet? Kies uit ruim 20 merken

Als Veloplan-klant kan je kiezen uit het enorme assortiment van onze huisleverancier Fietsen De Geus. Maak je selectie uit gerenommeerde A-merken zoals Riese & MüllerUrban ArrowBromptonSpecializedKlever en vele andere. Het gamma omvat zowel Belgische als buitenlandse merken.

Larry vs Harry Bullitt bakfietsen logo

Tern fietsen logo

 

Van elektrische fiets tot cargobike

Elk type fiets is via Veloplan door bedrijven aan te schaffen op krediet. Welke modellen passen bij jouw kmo?

Deze Antwerpse kmo’s kochten fietsen bij Veloplan

Ackermans & Van Haaren

Het Antwerpse investeringsbedrijf Ackermans & Van Haaren kocht poolfietsen bij Veloplan.

Ackermans & van Haaren positioneert zich als de voorkeurspartner op lange termijn van familiebedrijven en managementteams. Ze willen hen doen uitgroeien tot performante marktleiders en bijdragen tot een duurzamere wereld. Via het flexibele systeem van poolfietsen heeft Ackermans & Van Haaren meerdere fietsen rondrijden. Van deze poolfietsen mag elke collega gebruikmaken om bijvoorbeeld naar een klant te gaan.


 

Agrafa

Agrafa, een firma voor culturele affichage, optimaliseerde hun logistieke proces door cargofietsen aan te schaffen.

Sinds 1989 verspreidt Agrafa culturele affiches en posters in horeca en winkels (zogenaamde indoor affichage) en in kadernetwerken outdoor. Voor een optimalisatie van het logistieke proces verleende Veloplan cargofietsadvies op maat. Het resultaat: de mensen van Agrafa doen hun afficherondes in Antwerpen per fiets.


 

Koca VZW

KOCA vzw kocht bij ons 30 poolfietsen, waarvoor wij nog steeds het onderhoud verzorgen.

KOCA vzw is een organisatie die kinderen, jongeren en volwassenen ondersteunt die vanuit hun kwetsbaarheid nood hebben aan buitengewoon onderwijs en/of extra zorg. KOCA heeft verschillende vestigingen binnen Antwerpen. Werknemers kunnen zich tussen de locaties verplaatsen op een van de 30 poolfietsen die Koca bij Veloplan heeft aangekocht. Voor elke fiets is er een onderhoudsschema opgesteld.

Is bedrijfsfietsen kopen op krediet iets voor jou? Spreek met ons

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >