Tern fietsen logo

Een Tern als bedrijfsfiets

Bedrijfsfiets België

Waarom een Tern als bedrijfsfiets?

1

Longtailfiets: perfect als kindertaxi

Weinig mensen gebruiken hun fiets alléén om mee naar het werk te gaan. Je gebruikt je fiets ook in je privéleven! Tern speelt daar slim op in door fietsen met een extra lange bagagedrager te maken (zogenaamde longtailfietsen). Op die manier vervoer je met gemak meerdere kindjes of veel boodschappen op je fiets.

2

Moeiteloos 25 km/u

De longtailfietsen van Tern hebben altijd een elektrische hulpmotor. Deze geeft ondersteuning tijdens het trappen, waardoor je met relatief weinig inspanning heel vlot vooruit gaat. Zelf met tegenwind, heuvelopwaarts of met een zware vracht achterop behaal je moeiteloos de 25 km/u.

3

Meer Efficiëntie in je leven

Files? Niemand houdt ervan! Breng meer efficiëntie in je woon-werkverkeer door op je Tern te stappen. Zo fiets je al die stagnerende auto’s voorbij. Je zal bemerken dat je minder gestresseerd op je bestemming aankomt, waardoor je met meer plezier aan je werkdag begint.

4

Ideaal auto-alternatief

Een elektrische longtailfiets van Tern is de ideale vervanger van je (tweede) wagen. Of je nu de kinderen naar school wil brengen of boodschappen moet doen: je doet het op je Tern. Hoge brandstofkosten, files, parkeerproblemen en andere miserie behoren tot het verleden.

5

Groeit mee met je noden

Wanneer je kinderen groeien, veranderen de noden van je gezin. Gelukkig groeit jouw Tern met je mee! Regenkap, kinderzitje, mandje, voordrager… wat voor accessoire je ook nodig hebt, Tern heeft het. Zo kan je je longtailfiets helemaal aanpassen naar jouw veranderende wensen.

Tern GSD Longtail bike

Over Tern: De filosofie achter hun longtail bikes

Bedrijfsfietsen kopen Antwerpen

Tern bouwt longtail bikes met als doel de wereld te veranderen, of toch op zijn minst de manier waarop mensen zich voortbewegen. Hun fietsen combineren alle dingen die mensen nodig hebben om minder met de auto en meer met de fiets te reizen: een krachtige elektrische motor, veel plek voor kinderen en boodschappen, en een solide frame wat tegen een stootje kan. De naam ‘Tern’ komt van een klein en licht vogeltje dat zijn leven lang bij dezelfde partner blijft en het wereldrecord vogeltrek in handen heeft. Deze symboliek past perfect bij de fietsen, want deze zijn gebouwd om lang bij je te blijven en om je rap naar je bestemming te brengen.

Omdat elke Tern een prima alternatief biedt voor de (bedrijfs)auto, vind je dit merk in het assortiment bedrijfsfietsen van Veloplan.

ONS TERN-AANBOD

🛈 Tip! Test Tern gratis in Antwerpen

Wil je zelf een Tern ervaren om te ontdekken of deze fietsen een meerwaarde zijn in jouw leven? Uitstekend idee! Werknemers en werkgevers van Antwerpse kmo’s zijn welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Tern: lease, krediet en aankoop

Tern GSD longtail bike

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere longtailfietsen van Tern aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de longtail bikes zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized, Brompton en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >