Norta logo

Een Norta als bedrijfsfiets

Fietslease Antwerpen

Waarom een Norta als bedrijfsfiets?

1

Dicht bij huis geproduceerd

Norta’s assemblagehal is in de gemeente Olen, dus dicht bij de Belgische eindgebruiker. Dat garandeert dat de fietsen worden afgewerkt naar Belgische kwaliteitsstandaarden. Bovendien zijn producten die in ons eigen land worden gemaakt beter voor het milieu.

2

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Bij Norta krijg je meer fiets voor je geld. Zelfs hun voordeligere modellen hebben bijvoorbeeld schijfremmen in plaats van ouderwetse remblokjes. Wanneer je voor een specifieke Norta € 2700 betaalt, zou je bij een ander merk voor een vergelijkbaar model tweehonderd tot vijfhonderd euro meer betalen.

3

Zeer groot rijgemak

Meerdere Norta’s beschikken over automatische Enviolo-versnellingen. Met automatische versnellingen bepaalt jouw fiets wanneer er naar een andere versnelling geschakeld moet worden. Een automatische versnelling voelt namelijk veel sneller aan wanneer er omhoog- of teruggeschakeld moet worden dan jij zelf.

4

Ook e-bikes en speed pedelecs

Vind je het niet erg om zelf te trappen? Dan heeft Norta enkele zeer betaalbare niet-elektrische stadsfietsen in hun aanbod. Heb je echter liever een minder inspannende fietservaring? Dan kies je een van hun e-bikes (trapondersteuning tot 25 km/u) of speed pedelecs (45 km/u). Er is inmiddels zelfs een Norta longtailfiets.

5

Sneller naar het werk

Neem je een Norta met elektrische trapondersteuning? Dan kan je er zeker van zijn dan je heel vlot op je werk geraakt. Omdat je alle files voorbij rijdt, zal je zelfs de wagen niet missen – zeker als je in een stad als Antwerpen bent.

Norta Longtailfiets

Over Norta: het verhaal achter hun Belgische fietsen

Norta speed pedelec bedrijfsfiets België

Al drie generaties staat Norta voor puur fietsplezier. Dit fietsenmerk uit Olen in België combineert al meer dan negentig jaar ervaring en vakmanschap met de meest vooruitstrevende technologie. Hun vakmanschap herken je in de details van al hun stadsfietsen, elektrische fietsen en speed pedelecs (door henzelf ‘speedelecs’ genoemd). Neem bijvoorbeeld de frames. Norta beschikt over een enorme kennis op vlak van framebouw. Daardoor zijn de kaders steeds modern, stevig en van onberispelijke kwaliteit. Dezelfde obsessie voor de puntjes op de i vind je in alle onderdelen: van de fietsketting tot de verlichting en van de versnellingen tot de sloten.

Ons Norta-aanbod

🛈 Tip! Test Norta gratis in Antwerpen

Wil je een ritje op een Norta maken? Dat snappen we. Werknemer of werkgever: iedereen is welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Norta: lease, krediet en aankoop

Norta elektrische bedrijfsfiets België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere Norta-fietsen aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de Norta’s zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized, Bergamont en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >