Een Urban Arrow als bedrijfsfiets

Urban Arrow bedrijfsfiets leasing Antwerpen

Waarom een Urban Arrow als bedrijfsfiets?

1

Ideale gezinsfiets

Snel boodschappen doen? Kinderen naar school of de sportclub brengen? Omdat je Urban Arrow een bakfiets is, kan je véél meenemen. Vervoer wat je wilt, en dat zonder files, zonder brandstofkosten, zonder parkeergeld. En je kinderen zullen de ritjes fantastisch vinden!

2

Perfect voor goederenvervoer

Heb je een koeriersdienst? Of moeten er binnen je bedrijf regelmatig goederen van filiaal naar filiaal gebracht worden? Ook voor zakelijk gebruik heeft Urban Arrow opties, zoals een afsluitbare bak of een box met koelelement. Bonus: nooit meer zoeken naar een parkeerplek.

3

Modulaire bakfietsen

Elke Urban Arrow is modulair. Een box voor kinderen of liever voor gekoeld goederenvervoer? Een regenhuif zodat je pagadders droog blijven? Een beugel waar je een Maxi-Cosi in kan klikken? Alle noden op zakelijk en privégebied kunnen vervuld worden.

4

Sneller naar het werk

Elke Urban Arrow heeft elektrische trapondersteuning tot 25 km/u. Je bent dus sneller op je werk dan met een niet-elektrische fiets. Omdat je alle files voorbij rijdt, is het vaak zelfs sneller dan een auto – zeker als je in een stad bent.

5

Moeiteloos fietsen

Dankzij de elektrische trapondersteuning kost het trappen geen enkele moeite. Geen inspanning, dus ook geen zweet. Zelfs niet met tegenwind of heuvelopwaarts. En ook niet als je bak vol kinderen of boodschappen zit. Je komt altijd fris op je bestemming aan.

Bedrijfsfietsen België

Over Urban Arrow: het idee achter hun modulaire bakfietsen

Urban Arrow Antwerpen lease

Urban Arrow is een fietsenbouwer uit hét land van de tweewieler: Nederland. Het merk werd opgericht in 2009. Alle Urban Arrows zijn modulair. Hierdoor heb je de vrijheid om te kiezen tussen verschillende voorframes. Een box die groot genoeg is voor je kinderen, of misschien iets compacter? Alles is mogelijk. Of wil je de fiets verrijken met een van de tientallen handige Urban Arrow-accessoires? Net zoals je behoeften blijven evolueren, kan je bakfiets dat ook. En dat is nu precies waarom wij als aanbieder van bedrijfsfietsen uit Antwerpen een groot fan zijn van Urban Arrow!

Ons Urban Arrow-aanbod

🛈 Tip! Test Urban Arrow gratis in Antwerpen

Wil je zelf een Urban Arrow ervaren? Werknemer of werkgever: iedereen is welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Urban Arrow: lease, krediet en aankoop

Bedrijfsfiets België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere Urban Arrow-bakfietsen aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de fietsen zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeurt op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Norta, Specialized, Brompton en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >