Een Brompton als bedrijfsfiets

Brompton plooifiets bedrijfsfiets

Waarom een Brompton als bedrijfsfiets?

1

mee te nemen in openbaar vervoer

Omdat elke Brompton een plooifiets is, kan je de fiets snel en makkelijk opvouwen. Dat maakt het erg eenvoudig om deze fiets mee te nemen als handbagage. Ideaal als jouw reis naar je werk een combo is van fiets en openbaar vervoer.

2

Compact op te bergen

Heb je thuis niet de ruimte om een reguliere fiets te stallen, bijvoorbeeld omdat je in een appartement woont? Een Brompton vouw je gewoon op, zodat je hem als compact pakketje kan opbergen. Voor een plooifiets is er altijd wel een plekje te vinden in je huis!

3

Ook handig in je vrije tijd

Dagje naar het bos? Op vakantie aan zee? Een plooifiets van Brompton is een verrijking voor je vrije tijd. Neem je compacte tweewieler mee in de trein of leg hem in je auto. Op je bestemming vouw je hem in no time uit en… fietsen maar!

4

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

Brompton is zonder twijfel een van de meest gerenommeerde plooifietsmerken. Dat is niet verwonderlijk, want in hun fabriek in Londen wordt elke fiets vakkundig in elkaar gezet met alleen hoogwaardige materialen en onderdelen.

5

Ook als elektrische plooifiets

Zoek je het gemak van een plooifiets, maar wil je tegelijkertijd ook de moeiteloze rijervaring van een e-bike? Dan hebben we goed nieuws. De Brompton Electric is de elektrische plooifiets die jouw leven een pak gemakkelijker gaat maken.

Brompton vouwfiets bedrijfsfiets België

Over Brompton: de filosofie achter hun plooifietsen

Brompton plooifiets België

Brompton heeft als filosofie dat ze fietsen willen maken voor mensen die anders niet zo rap een fiets zouden nemen, bijvoorbeeld omdat ze afhankelijk zijn van het openbaar vervoer of omdat ze thuis geen plaats hebben voor een rijwiel.

Om te ontdekken of een plooifiets bij jouw levensstijl past, nodigen we je uit om de check te doen. Als één of meerdere van de onderstaande beweringen op jou van toepassing zijn, ben je een ideale Brompton-rijder:

  • ‘Ik wil mijn fiets moeiteloos kunnen meenemen in het openbaar vervoer.’
  • ‘Ik heb thuis weinig of geen ruimte voor het stallen van een grote fiets, maar wil toch kunnen fietsen.’
  • ‘Ik wil mijn fiets gemakkelijk in mijn auto kunnen meenemen, zodat ik een autorit met een fietstocht kan combineren.’

Herken jij je in deze stellingen? Dan is een Brompton de ideale bedrijfsfiets voor jou.

ONS Brompton-AANBOD

🛈 Tip! Test Brompton gratis in Antwerpen

Wil je op een Brompton rijden en ervaren hoe het is om zo’n plooifiets op te vouwen? Of je nu werkgever of werknemer bent: iedereen is welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Brompton: lease, krediet en aankoop

Plooifiets Brompton bedrijfsfiets België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere Brompton-plooifietsen aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de plooifietsen zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeurt op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken doe je in minder dan 1 minuut.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized, Norta en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >