Cargofietsen: véél ruimte op twee wielen

Wil je een fiets waarmee je niet alleen vlot op het werk geraakt, maar die je ook kan gebruiken om je kinderen naar school te brengen en boodschappen te doen? Dan is een cargofiets de bedrijfsfiets die je nodig hebt. Cargofietsen komen bij Veloplan in twee vormen: als longtailfiets en als bakfiets. Op beide fietstypes kan je véél vervoeren. En vrees je dat je zwaar zal moeten trappen? Geen angst! De meeste cargofietsen hebben een elektrische hulpmotor die jou ondersteunt wanneer je trapt. Zo haal je zonder een druppeltje zweet de 25 km/u.

Ritje maken?

Wil je een gratis testrit maken op een bakfiets of longtailfiets?

Als je benieuwd bent of een bakfiets of longtailfiets iets voor jou is, nodigen we je uit om naar de fietsenwinkels van Fietsen De Geus te komen. Zij zijn de huisleverancier van Veloplan en helpen je graag met het maken van een gratis en vrijblijvende testrit op een cargofiets.

Bekijk alle locaties

Welk merk cargofiets kies jij?

Als klant van Veloplan kan je kiezen uit de onderstaande merken van cargofietsen. Deze merken maken bakfietsen en longtailfietsen. Klik op de logo’s om meer over de merken te lezen!

Larry vs Harry Bullitt bakfietsen logo

Tern fietsen logo

Yoonit logo fietsen

Ik wil een cargofiets als bedrijfsfiets, Wat nu?

Als werkgever

Wil je een fietsplan opstarten met daarin cargofietsen en eventueel andere fietstypes? Ga een gratis en vrijblijvend gesprek aan met de Veloplan-adviseur. Hij bekijkt met jou welke financieringsvorm het beste past bij jouw bedrijf: fietslease, koop of krediet. Een afspraak is in minder dan een minuut gemaakt.

Maak een afspraak meer voordelen voor bedrijven

Als werknemer

Zie je het wel zitten om op een bakfiets of longtailfiets naar het werk te komen? Als je werkgever al een fietsplan via Veloplan heeft opgestart, mag je naar onze fietsenwinkels komen om een fiets te kiezen. Heeft je werkgever nog geen fietsplan? Wij staan aan jouw zijde! We helpen je baas te overtuigen.

Overtuig je baas Bezoek onze winkels

🛈 Toch liever een ander fietstype? Bij Veloplan vind je fietsen in alle soorten en maten, waaronder speed pedelecs, e-bikes en plooifietsen.

Ontdek alle fietstypes

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >