Klever logo

Een Klever als bedrijfsfiets

Klever speed pedelec bedrijfsfiets België

Waarom een Klever als bedrijfsfiets?

1

Speed pedelec met Achterwielmotor

In de praktijk gaan de meeste speed pedelecs niet harder dan circa 38 km/u. Dat komt omdat de meeste een middenmotor hebben. Alleen met een achterwielmotor behaal je de 45 km/u. Klever is een van de weinige merken met achterwielmotoren, waardoor hun fietsen een topkeuze zijn voor langere afstanden.

2

Hoog aangeschreven merk

Op de markt van speed pedelecs is het Duitse Klever een van de meest hoog aangeschreven merken. Hun minutieuze fabricageproces en hun strenge kwaliteitscontroles garanderen dat je met een Klever zelden of nooit technische problemen zal ervaren.

3

Sportieve houding, stoere uitstraling

Een Klever is zeker geen suffe fiets. Met zijn sportieve zithouding voelt een Klever meer aan als een racefiets dan als een traditionele stadsfiets. En het robuuste design laat een Klever meer op een futuristisch vervoermiddel lijken dan op een tweewieler zoals je die kent. Spreekt dit je aan? Dan is een Klever iets voor jou.

4

Zuinige autovervanger

Zoek je een waardige vervanger van je auto? Kies een Klever. Je behaalt al rap de 45 km/u. Files rij je gewoon voorbij. En als bonus bespaar je op dure fossiele brandstoffen, wegenbelasting, autoverzekeringen en onderhoud.

5

Moeiteloos fietsen

Dankzij de elektrische trapondersteuning kost het trappen geen enkele moeite. Zelfs met tegenwind of als je een steile brug op fietst, hoef je je op een Klever nauwelijks in te spannen. Je komt dus altijd fris op je eindbestemming aan.

Klever speed pedelec lease Antwerpen

Over Klever: het idee achter hun speed pedelecs

Klever X-Alpha speed pedelec bedrijfsfietsen België

Veel mensen willen hun ecologische voetafdruk verminderen, maar het is niet zo makkelijk om milieuvriendelijk te zijn wanneer je afhankelijk bent van je auto voor alle woon-werkverkeer. Klever is daarom al sinds hun oprichting in 2011 vastberaden een waardig alternatief voor de wagen te leveren. Ze zijn ervan overtuigd dat alle woon-werkverplaatsingen tot 50 km enkele reis op hun speed pedelecs gedaan kunnen worden. Daarom hebben al hun high-speed fietsen krachtige en duurzame motoren, comfortabele en veilige specificaties, en veilige en stijlvolle accu’s.

Klever is een dochteronderneming van Kymco. Met meer dan 50 jaar ervaring in de scooter- en motorfietsindustrie (en nu dus ook in de speed pedelecs) heeft Kymco een reputatie opgebouwd die zich kenmerkt door betrouwbaarheid.

ONS Klever-AANBOD

🛈 Tip! Test Klever gratis in Antwerpen

Wil je ontdekken hoe het is om op een speed pedelec van Klever te rijden? Zowel werknemers als werkgevers zijn welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Klever: lease, krediet en aankoop

Speed pedelec Klever bedrijfsfiets België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere Klever-fietsen aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de speed pedelecs. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de speed pedelecs zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken doe je in minder dan 1 minuut.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized, Brompton en Koga.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >