Dutch ID logo

Een Dutch ID als bedrijfsfiets

Dutch ID e-bike bedrijfsfiets Antwerpen

Waarom een Dutch ID als bedrijfsfiets?

1

Dicht bij huis geproduceerd

Dutch ID bouwt hun elektrische fietsen in Nederland, dus dicht bij Belgische eindgebruikers zoals jij. Dat garandeert dat de fietsen worden afgewerkt volgens Europese kwaliteitsstandaarden. Bovendien hebben producten die nabij de consument worden geassembleerd minder negatieve impact op het milieu.

2

Sneller naar het werk

Elke Dutch ID heeft elektrische trapondersteuning tot 25 km/u. Daarom kan je er zeker van zijn dat je heel vlot op je werk geraakt. Je rijdt alle files voorbij en ook zoeken naar een parkeerplek behoort tot het verleden. Zeker in een stad als Antwerpen is een e-bike een slimme keuze.

3

Zeer groot rijgemak

Meerdere modellen van Dutch ID beschikken over automatische Enviolo-versnellingen. Met automatische versnellingen bepaalt jouw fiets wanneer er naar een andere versnelling geschakeld moet worden. Een automatische versnelling voelt namelijk veel sneller aan wanneer er omhoog- of teruggeschakeld moet worden dan jij zelf.

4

Alleen Bosch-motoren en -batterijen

In de wereld van elektrische fietsen staat het Duitse merk Bosch aangeschreven als de ultieme fabrikant van motoren en batterijen. Om die reden vind je in elke Dutch ID alleen motoren en batterijen van deze gerenommeerde producent. Dit betekent voor jou: minder uitval, meer kracht, langere levensduur.

5

Altijd een middenmotor

Omdat iedere Dutch ID een middenmotor heeft (deze zit in het midden van de fiets bij de trapper) krijg je een stabiele overdraging van kracht. Daardoor rijdt een e-bike van dit merk altijd heel natuurlijk, zonder schokken en zonder overmatig stuwend gevoel.

Dutch ID elektrische bedrijfsfiets België

Over Dutch ID: het verhaal achter hun fietsen

Elektrische bedrijfsfietsen België

Dutch ID is in 1994 begonnen met de productie van ligfietsen. De focus van hun productie is over de jaren echter verschoven naar een compleet assortiment e-bikes. Dankzij de kennis en ervaring van hun ingenieurs en monteurs garanderen ze dat je jarenlang zorgeloos en met veel plezier blijft fietsen. Dutch ID-fietsen zijn te herkennen aan een minimalistische en eigentijdse vormgeving. Ze bestaan uit hoogwaardige materialen die garant staan voor hoge betrouwbaarheid en een lange levensduur. Een solide en stijf frame is de basis van elke Dutch ID. Hoe hoger de kwaliteit van het frame, hoe beter de fiets rijdt. Alles voelt hierdoor soepel, uitdagend en betrouwbaar.

Ons Dutch ID-aanbod

🛈 Tip! Test Dutch ID gratis in Antwerpen

Wil je een ritje op een Dutch ID maken? Dat snappen we. Werknemer of werkgever: iedereen is welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Dutch ID: lease, krediet en aankoop

Dutch ID bedrijfsfietsen België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere Dutch ID-fietsen aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de e-bikes zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized, Brompton en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >