Reis- en trekkingfietsen, de beste reisgenoten

Zoek je een tweewieler waarmee je niet alleen naar het werk kan gaan, maar die ook geschikt is voor een fietsvakantie? Neem dan een reisfiets of trekkingfiets als bedrijfsfiets. Van maandag tot en met vrijdag rij je er vlot mee naar werk en in je vrije tijd is het de beste reisgenoot. Ongeacht of je de fiets gebruikt om een paar dagen de Ardennen mee te verkennen of een maand lang door Azië te trekken: met een reis- of trekkingfiets heb je altijd toegang tot ultieme vrijheid.

Ritje maken?

Wil je een gratis testrit maken op een reisfiets of trekkingfiets?

Als je benieuwd bent of een reisfiets of trekkingfiets iets voor jou is, nodigen we je uit om naar de fietsenwinkels van Fietsen De Geus te komen. Zij zijn de huisleverancier van Veloplan en helpen je graag met het maken van een gratis en vrijblijvende testrit.

Bekijk alle locaties

Welk merk reis- of trekkingfiets kies jij?

Als klant van Veloplan kan je kiezen uit de onderstaande merken van reisfietsen en trekkingfietsen. Klik op de logo’s om meer over de merken te weten te komen!

Santos logo

Koga logo

vsf fahrradmanufaktur logo

Ik wil een reis- of trekkingfiets als bedrijfsfiets, Wat nu?

Als werkgever

Wil je een fietsplan opstarten met daarin reisfietsen en trekkingfietsen en eventueel andere fietstypes? Ga een gratis en vrijblijvend gesprek aan met de Veloplan-adviseur. Hij bekijkt met jou welke financieringsvorm het beste past bij jouw bedrijf: fietslease, koop of krediet. Een afspraak is in minder dan een minuut gemaakt.

Maak een afspraak meer voordelen voor bedrijven

Als werknemer

Zie je het wel zitten om op een reisfiets of trekkingfiets naar het werk te komen? Als je werkgever al een fietsplan via Veloplan heeft opgestart, mag je naar onze fietsenwinkels komen om een fiets te kiezen. Heeft je werkgever nog geen fietsplan? Wij staan aan jouw zijde! We helpen je baas te overtuigen.

Overtuig je baas Bezoek onze winkels

🛈 Toch liever een ander fietstype? Bij Veloplan vind je fietsen in alle soorten en maten, waaronder speed pedelecs, racefietsen en vouwfietsen.

Ontdek alle fietstypes

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >