Veloe logo

Een Veloe als bedrijfsfiets

Veloe longtail bike bedrijfsfiets België

Waarom een Veloe als bedrijfsfiets?

1

Longtailfiets, dus de ideale gezinsfiets

Zoek je een fiets die niet alleen perfect is om op het werk te geraken, maar die je ook kan gebruiken om meerdere kindjes (of veel boodschappen) te vervoeren? Kies een Veloe, want hun tweewielers zijn longtailfietsen. Dit is een elektrische stadsfiets met een verlengde bagagedrager, zodat je véél kan vervoeren.

2

Vlotte trapondersteuning

Kies je de elektrische variant van de Veloe? Dan kan je genieten van vlotte trapondersteuning. De elektrische hulpmotor staat je bij tijdens het trappen, waardoor je met minimale inspanning al gauw de 25 km/u behaalt. Zelfs met wind tegen, zelfs met kinderen achterop, zelfs als je heuvel opwaarts moet!

3

Efficiënter naar het werk

Laten we eerlijk zijn: iedereen is de files beu. Slimme pendelaars kiezen daarom een Veloe. Daarmee fiets je namelijk vlot al dat stilstaande verkeer voorbij. Je ervaart op die manier minder stress, waardoor je met een fris hoofd op je werk aankomt. Dag na dag, jaar na jaar.

4

Waardige autovervanger

Wil je een deel van je ritten (of misschien wel al je ritten) met de fiets doen in plaats van de auto? Een longtailfiets is de ideale vervanger van je (tweede) wagen. Kinderen naar school brengen? Boodschap doen? Op je Veloe natuurlijk! En dat zonder brandstofkosten, zonder files, zonder parkeerproblemen.

5

Italiaans design

De longtail bikes van Veloe worden in het eigenzinnige Italië ontworpen en gebouwd, en dat zie je! Als je een Veloe voor ogen hebt hoef je geen seconde te twijfelen welk merk het is. Elke fietsmodel krijgt op hun tekentafel een herkenbaar uiterlijk. Hou je van opvallende fietsen? Dan is dit merk de perfecte keuze!

Veloe Multi Shimano longtailfiets

Over Veloe: het idee achter hun longtailfietsen

Veloe longtail bike bedrijfsfietsen Antwerpen

Fietsen is populair in alle delen van de wereld. In feite is fietsen een van de enige producten dat niet geëvolueerd tijdens zijn langdurige bestaan. Een fiets van nu ziet er immers nog ongeveer hetzelfde uit als honderd jaar geleden, nietwaar? Daar wil Veloe verandering in brengen. Veloe is een multifunctionele elektrische fiets die ontwikkeld is voor gezinnen en pendelaars. Na jaren van onderzoek stelden ze vast dat er weinig multifunctionele e-bikes bestonden voor mensen die hun manier van leven op het gebied van mobiliteit wilden veranderen. Dus creëerde Veloe hun eerste longtailfietsen, die inmiddels over heel Europa een succes zijn (ook bij ons in België).

Omdat elke Veloe een goed alternatief biedt voor de (bedrijfs)wagen, vind je dit merk in het assortiment bedrijfsfietsen van Veloplan.

ONS VELOE-AANBOD

🛈 Tip! Test Veloe gratis in Antwerpen

Wil je een ritje op een Veloe maken, zodat je kan ontdekken of deze longtailfietsen iets voor jou zijn? Dat moedigen we zeker aan! Werknemers en werkgevers van Antwerpse kmo’s zijn welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Veloe: lease, krediet en aankoop

Veloe longtailfiets fiets van de zaak België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere longtailfietsen van Veloe aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de longtailfietsen zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized, Brompton en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >