Koga logo

Een Koga als bedrijfsfiets

Koga elektrische reisfiets België

Waarom een Koga als bedrijfsfiets?

1

Oerdegelijke reisfietsen

Zoek je een bedrijfsfiets waarmee je in je vrije tijd op reis kan gaan, voor korte of langere tijd? Dan heeft Koga een aantal fantastische reisfietsen voor jou in petto, al dan niet met elektrische trapondersteuning. Doordeweeks dienen ze voor je woon-werkverkeer. En in je vakanties zijn ze je trouwe reisgezel.

2

High-end elektrische fietsen

Koga bouwt hun e-bikes volgens bovengemiddelde standaarden. Dat wil zeggen dat ze alleen motoren en batterijen van het Duitse premiummerk Bosch gebruiken. Bovendien zijn de frames uiterst solide en gebeurt de aandrijving met een riem in plaats van een traditionele ketting. Je weet dus dat de fietsen veilig én onderhoudsarm zijn.

 

3

Stevige stads- en lifestylefietsen

Zoek je een stevige fiets voor dagelijks gebruik die desondanks zeker niet saai is? Kijk dan eens naar bijvoorbeeld de Koga Supermetro, een sportieve lifestylefiets waarmee je opvalt. Mag het iets bescheidener? Dan kies je uit de ingetogen doch mooie stadsfietsen van Koga.

4

Geassembleerd in Nederland

Alle fietsen van Koga worden met de hand geassembleerd bij onze noorderburen in Nederland. Hierdoor ontstaat een superieure kwaliteit die met weinig andere merken kan vergeleken worden. Alleen na de strengste controles mogen de fietsen de fabrieksdeuren verlaten.

5

Sneller naar het werk

Neem je een Koga met elektrische trapondersteuning? Dan kan je er zeker van zijn dan je heel vlot op je werk geraakt. Omdat je alle files voorbij rijdt, zal je zelfs de wagen niet missen – zeker als je in een stad als Antwerpen bent.

KOGA bedrijfsfiets e-bike België

Over Koga: het verhaal achter deze betrouwbare fietsen

KOGA stadsfiets bedrijfsfiets België

In 1974 werd Koga opgericht door Andries Gaastra, die daarvoor een topfunctie bij Batavus verliet. Hij voegde de eerste letters van de achternaam van zijn vrouw Marion Kowallik samen met die van zijn eigen achternaam tot de merknaam Koga.

Gaastra had het voornemen om voort te bouwen op de zijn ervaring bij Batavus en de aloude Nederlandse fietstradities. Maar ook liet hij ruimte voor innovatie. Zo werden bijvoorbeeld de versnellingen van het toen nog onbekende Shimano uitgekozen, dat daarmee zijn intrede op de Nederlandse markt deed.

Over de jaren ontwikkelde Koga modellen binnen veel verschillende fietstypes, waaronder reisfietsen en e-bikes. Hun gravelbikes kan je in onze sportfietsenwinkel in Antwerpen bewonderen.

Ons Koga-aanbod

🛈 Tip! Test Koga gratis in Antwerpen

Wil je een ritje op een reisfiets, e-bike of stadsfiets van Koga maken? Geen probleem! Werknemer of werkgever: iedereen is welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Koga: lease, krediet en aankoop

Koga bedrijfsfietsen België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere Koga-fietsen aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de Koga’s zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized, Brompton en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >