Een Idworx als bedrijfsfiets

Fietstypes bedrijfsfietsen

Waarom een Idworx als bedrijfsfiets?

1

Voor woon-werkverkeer én plezierritten

Idworx blinkt uit in uitzonderlijk solide mountainbikes en gravelfietsen. Dat garandeert dat jouw bedrijfsfiets niet alleen tijdens je dagelijkse pendelrit meerwaarde heeft, maar ook in je weekenden. Ideaal eigenlijk, want waarom zou je je fietsgebruik beperken tot je woon-werkverkeer?

2

Veelzijdige gravelbikes

De gravelbikes van Idworx zijn voorbestemd voor snelle toertochten, zelfs off-road. Door de brede banden en de stijve lichtgewicht carbon voorvork zijn deze gravelfietsen voor bijna elk terrein geschikt. Je zou de eerste bovendien niet zijn die op een Idworx-gravelbike de wereld over trekt!

3

Onverwoestbare mountainbikes

De Idworx Evolution-geometrie, het tot in de details doordachte concept van een maximaal onderhoudsvrije mountainbike en de vele verfijnde en robuuste technische oplossingen maken van hun mountainbikes vermoedelijk een van de beste merken in de markt.

4

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

Idworx is misschien niet de grootste naam in de fietsenwereld, maar hun reputatie onder de kenners is meer dan prima. Net als menig ander Duits merk staat Idworx bekend als een fabriek met zeer hoge productiestandaarden. Met Duitse Gründlichkeit creëert Idworx fietsen waar je als pendelaar én als sportfietser op kan vertrouwen.

5

Perfect in elk detail

Elke Idworx is met de hand gebouwd in Duitsland. Ze maken de sterkste reisfietsenframes op de markt. Ze hebben veel componenten ontwikkeld voor één specifieke fiets uit hun gamma, wat van grote toewijding getuigt. Ze doen simpelweg alles om fietsen zonder compromissen te maken: ze zijn niet kapot te krijgen!

Idworx mountainbike bedrijfsfiets België

Over Idworx: de filosofie achter hun fietsen

Idworx reisfiets bedrijfsfiets België

Een fietser met liefde voor fietsen gelooft niet in reclame voor nieuwe gadgets. Die vertrouwt op kennis en gevoel, waarmee fietsen worden gemaakt waarvoor ze bedoeld zijn. Bij Idworx maakt men daar werk van. Idworx bouwt fietsen die een belevenis zijn om op te rijden. Ontstaan uit ervaringen van mountainbikers, wereldfietsers en fietspendelaars.

Idworx is geen fabriek, maar een Duits atelier dat mooie fietsen bouwt. Sterk, betrouwbaar, onderhoudsarm, zo licht mogelijk, en alle modellen met een eigen belofte. Jouw topfiets maken is hun kunst. Op een topfiets rijden is jouw feest.

Vanwege hun onverwoestbare fietsen vind je Idworx in het assortiment bedrijfsfietsen van Veloplan.

ONS IDWORX-AANBOD

🛈 Tip! Test Idworx gratis in Antwerpen

Wil je een ritje maken op een fiets van Idworx? Topidee! Iedereen is welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Idworx: lease, krediet en aankoop

Idworx reisfietsen bedrijfsfietsen België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere Idworx-fietsen aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de fietsen zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized, Brompton en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >