Scott logo

Een Scott als bedrijfsfiets

Scott racefietsen bedrijfsfietsen België

Waarom een Scott als bedrijfsfiets?

1

Bijzonder goede Racefietsen

Het fietsenmerk Scott heeft wereldwijd onder kenners een uitmuntende reputatie. Hun racefietsen zijn gebruikt door kampioenen als Greg LeMond en Patrice Halgand. Het zijn echter honderden Belgische pendelaars die bewijzen dat een racefiets ook perfect kan dienen voor woon-werkverkeer. Ontdek Scott in onze racefietsenwinkel in Antwerpen.

2

Veelzijdige gravelbikes

Ga je als pendelaar in de weekenden graag eens off-road? Dan is een gravelbike van Scott exact wat je nodig hebt. Bredere banden, meer grip… ideaal voor ook ruigere ondergronden. En wil je op fietsvakantie? Scott-gravelfietsen zijn perfect voor bikepacking!

3

Ook voordelige modellen

Je hoeft geen angst te hebben dat een Scott altijd een fortuin kost. Zij hebben ook een goed aantal voordeligere racefietsen en gravelbikes in hun assortiment. Zo kan iedereen, ongeacht het budget, genieten van een Scott. Neem je een fietslease of een fietskrediet, dan zijn zelfs de duurdere modellen altijd binnen handbereik.

4

Sneller op je bestemming

Wil je liefst niet te lang onderweg zijn wanneer je naar je werk fietst? Dan is een racefiets of gravelbike van Scott een uitstekende keuze. Op deze fietsen behaal je bovengemiddeld hoge snelheden, waardoor je minder tijd besteedt aan je pendelrit.

5

Zwitserse kwaliteit

Weinig landen staan bekend om hun vakmanschap als Zwitserland. En dit zie je terug in elke fiets uit het atelier van Scott. Hun tweewielers blinken uit vanwege hun doordachte design, het gebruik van alleen topmaterialen en een minutieuze afwerking.

Scott gravelbike bedrijfsfiets Antwerpen

Over Scott: Het verhaal van hun sportfietsen

Racefietsen Scott bedrijfsfiets België

In 1958 vond ingenieur en skiër Ed Scott uit Idaho (Verenigde Staten) een skistok van aluminium uit. Deze was een groot succes, dus hij begon vele soorten sportartikelen te produceren. Daaronder bevonden zich natuurlijk ook de inmiddels wereldbefaamde fietsen. Scott breidde in 1978 uit naar Europa en vestigde zijn hoofdkantoor in Zwitserland.

In de racefietsen, gravelbikes en mountainbikes van Scott herken je de Amerikaanse roots: deze fietsen zijn pure kracht en robuustheid. Maar met een hoofdkantoor en productiefaciliteiten in Europa kruipt er ook de elegantie van ons continent in de ontwerpen. Het is omwille van deze samenkomst van ideale factoren dat fietsers in heel België kiezen voor Scott.

De racefietsen, gravelbikes en mountainbikes van Scott zijn geschikt voor de vrije tijd én voor woon-werkverkeer, en om die reden vind je dit merk in het assortiment bedrijfsfietsen van Veloplan.

ONS SCOTT-AANBOD

🛈 Tip! Test Scott gratis in Antwerpen

Wil je ontdekken hoe het is om op een koersfiets, gravelfiets of mountainbike van Scott te rijden? Zowel werknemers als werkgevers van Antwerpse kmo’s zijn welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Scott: lease, krediet en aankoop

Racefiets Scott bedrijfsfiets België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere koersfietsen, gravelfietsen of mountainbikes van Scott aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de sportfietsen zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeurt op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken doe je in minder dan 1 minuut.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized, Brompton en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >