Velo de Ville logo

Een Velo de Ville als bedrijfsfiets

Bedrijfsfiets kopen op krediet Antwerpen

Waarom een Velo de Ville als bedrijfsfiets?

1

Snel op het werk met de e-bike

Neem je een e-bike van Velo de Ville? Slim! Dankzij de trapondersteuning kan je er zeker van zijn dan je bijzonder vlot op je werk geraakt. Omdat je met 25 km/u alle files voorbij rijdt, heb je bovendien minder stress. Zeker in een stad als Antwerpen is een elektrische fiets een van de meest praktische vervoersmiddelen.

2

Maatschappelijk verantwoord

Velo De Ville betrekt talloze mensen met een handicap in hun productieprocessen. Hun onderneming heeft al vele mensen met een lichamelijke of geestelijke handicap in hun werkplaats in dienst gesteld. Bovendien ondersteunen ze deze medewerkers met bepaalde voorzieningen in hun persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling.

 

3

Duitse kwaliteitsfietsen

Onder Belgische fietsers zoals jij heeft Velo de Ville (net als veel andere Duitse merken) een formidabele reputatie. Dit is te danken aan de zeer hoge productiestandaarden die fabrikanten in Duitsland hebben. Daardoor krijg jij een trekkingfiets of e-bike waarop je écht kan vertrouwen. Rit na rit, jaar na jaar.

4

betaalbare elektrische fietsen

Terwijl de prijzen van veel andere gerenommeerde elektrische fietsen beginnen bij ongeveer € 3500, heb je al een elektrische Velo de Ville vanaf circa € 2700. Neem je een Velo de Ville als bedrijfsfiets in een leaseformule of fietskrediet? Dan is de aanschaf van hun rijwielen nóg toegankelijker, zelfs als je een duurder model wenst.

5

e-bikes met Bosch-motor en -batterij

Velo de Ville maakt geen compromissen op de kwaliteit van de gebruikte onderdelen. Werp bijvoorbeeld eens een blik op de motoren en batterijen van hun e-bikes. Deze zijn zonder uitzondering van het Duitse merk Bosch. Dit merk staat synoniem met betrouwbaarheid en kracht.

Velo De Ville e-bike bedrijfsfietsen Antwerpen

Over Velo de Ville: de geschiedenis van hun fietsen

Velo de Ville bedrijfsfietsen Antwerpen België

Al meer dan zestig jaar ontwikkelt en produceert de Duitse fabrikant Velo de Ville vol passie hun fietsen. In 1966 richtte Albert Thiemann een bedrijf op “met het oog op de distributie van tweewielers en technische artikelen”. Sindsdien is er veel gebeurd. De groothandel in fietsen en onderdelen is uitgegroeid tot een internationale fietsenfabrikant met ruim 250 medewerkers. Voortdurende groei en specialisatie in productie op maat hebben van Velo de Ville een succesvol bedrijf gemaakt in heel Europa, dus ook bij ons in België.

Vanwege hun jarenlange ervaring en hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding vind je Velo de Ville in het assortiment bedrijfsfietsen van Veloplan.

ONS VELO DE VILLE-AANBOD

🛈 Tip! Test Velo de Ville gratis in Antwerpen

Wil je een ritje maken op een trekkingfiets of e-bike van Velo de Ville? Topidee! Iedereen is welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Velo de Ville: lease, krediet en aankoop

Velo de Ville bedrijfsfiets Antwerpen

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere Velo de Ville-fietsen aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de fietsen zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized, Brompton en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >