Larry vs Harry Bullitt bakfietsen logo

Een Larry vs Harry – Bullitt als bedrijfsfiets

Bullitt bedrijfsfiets België

Waarom een Larry vs Harry – Bullitt als bedrijfsfiets?

1

Vrachtwagen op twee wielen

In tegenstelling tot andere bakfietsen ligt bij Larry vs Harry – Bullitt de focus minder op het vervoer van kinderen en meer op het vervoeren van vracht. Elke Bullitt is dan ook een ware vrachtwagen op twee wielen, dus met een onverwoestbare bak waarin je veel spullen kan vervoeren. Wil je toch ook kinderen vervoeren? Dan zijn er desondanks enkele comfortabele accessoires beschikbaar.

2

Op maat van jouw noden

Je kan de Bullitt cargobike volledig samenstellen naar wens. Er zijn tientallen opties en accessoires beschikbaar. Je neemt alleen de extra’s die je nodig hebt, zodat de fiets altijd 100% past bij jouw noden. Kom naar onze winkel, dan helpen we je bij het samenstellen van de fiets. Of ga zelf aan de slag in de Bullitt Bike Builder.

3

Ook betaalbare modellen

Larry vs Harry – Bullitt is weliswaar een A-merk, maar dat wil niet zeggen dat je € 7000 of meer moet betalen voor een bakfiets. Onder de € 3500 heb je al een solide Bullitt. Neem je een Bullitt als bedrijfsfiets in een leaseformule of fietskrediet? Dan wordt de aanschaf van hun bakfietsen nóg toegankelijker, zelfs als je een duurder model kiest.

4

Sneller naar het werk

Neem je een Bullitt met een elektrische hulpmotor? Dankzij de trapondersteuning tot 25 km/u kan je er zeker van zijn dan je bijzonder vlot op je werk geraakt. Omdat je alle files voorbij rijdt, kom je altijd op tijd. Zeker in een stad als Antwerpen is een elektrische bakfiets een van de meest praktische vervoersmiddelen voor goederen.

5

Scandinavische kwaliteit

Larry vs Harry – Bullitt maakt geen compromissen op de kwaliteit van de ontwerpen, materialen en afwerking van hun bakfietsen. Daaruit blijkt de befaamde Scandinavische precisie die garandeert dat een Bullitt goed doordacht én geassembleerd is.

Larry vs Harry Bullitt  bedrijfsfiets België

Over Larry vs Harry – Bullitt: Het idee achter hun bakfietsen

Bullitt Larry vs Harry bedrijfsfiets België

Larry vs Harry is in 2008 in Kopenhagen opgericht door fietsfanaten Lars Malmborg en Hans Fogh. Vanuit de Deense hoofdstad ontwikkelden zij hun Bullitt-bakfiets. Dit cargobeest op twee wielen is inmiddels niet alleen in Scandinavië een veel geziene fiets, maar ook bij ons in België.

Een Bullitt is structureel anders dan andere merken. De laadruimte van een Bullitt maakt namelijk deel uit van de frameconstructie. Dit is anders dan bij andere fabrikanten, omdat die laadbakken voornamelijk op het frame monteren. De voordelen van deze methode zijn talrijk, in de eerste plaats dat de niet-elektrische Bullitt, ondanks een gewicht van slechts 22 kg, een draagvermogen van 180 kg heeft. Toch is de Bullitt, in tegenstelling tot veel andere bakfietsen, compact en in profiel net zo breed als een gewone fiets.

Vanwege hun grote meerwaarde vind je de Bullitt in het assortiment bedrijfsfietsen van Veloplan.

ONS BULLITT-AANBOD

🛈 Tip! Test de Bullitt gratis in Antwerpen

Wil je een ritje maken op een Bullitt-bakfiets van Larry vs Harry? Prima plan! Iedereen is welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Larry vs Harry – Bullitt: lease, krediet en aankoop

Larry vs Harry Bullitt  bakfietsen België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere Bullitt-bakfietsen aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de bakfietsen zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized, Brompton en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >