Stadsfietsen, bescheiden maar veelzijdig

De klassieke stadsfiets maakt al ruim 100 jaar miljoenen wereldbewoners mobiel. En met goede reden: stadsfietsen zijn oerdegelijk en toegankelijk voor alle (lease)budgetten. Deze beproefde tweewielers zijn veelzijdig in te zetten. Dus niet alleen zijn ze je trouwe partner voor woon-werkverkeer, maar ook voor het boodschappen doen, naar de sportclub gaan, noem maar op! Je hebt bovendien de keuze uit een moderne look of juist een vintage look. Je vindt dus altijd wel een stadsfiets die helemaal aansluit bij jouw stijl.

Ritje maken?

Wil je een gratis testrit op een stadsfiets maken?

Als je benieuwd bent of een stadsfiets iets voor jou is, nodigen we je uit om naar de fietsenwinkels van Fietsen De Geus te komen. Zij zijn de huisleverancier van Veloplan en helpen je graag met het maken van een gratis en vrijblijvende testrit op een stadsfiets.

Bekijk alle locaties

Welk merk stadsfiets kies jij?

Als klant van Veloplan kan je kiezen uit de onderstaande merken van stadsfietsen. Klik op de logo’s om meer over de merken te weten te komen!

Tokyobike logo

Ik wil een stadsfiets als bedrijfsfiets, Wat nu?

Als werkgever

Wil je een fietsplan opstarten met daarin stadsfietsen en eventueel andere fietstypes? Ga een gratis en vrijblijvend gesprek aan met de Veloplan-adviseur. Hij bekijkt met jou welke financieringsvorm het beste past bij jouw bedrijf: fietslease, koop of krediet. Een afspraak is in minder dan een minuut gemaakt.

Maak een afspraak meer voordelen voor bedrijven

Als werknemer

Zie je het wel zitten om op een stadsfiets naar het werk te komen? Als je werkgever al een fietsplan via Veloplan heeft opgestart, mag je naar onze fietsenwinkels komen om een fiets te kiezen. Heeft je werkgever nog geen fietsplan? Wij staan aan jouw zijde! We helpen je baas te overtuigen.

Overtuig je baas Bezoek onze winkels

🛈 Toch liever een ander fietstype? Bij Veloplan vind je fietsen in alle soorten en maten, waaronder elektrische fietsen, bakfietsen en trekkingfietsen.

Ontdek alle fietstypes

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >