vsf fahrradmanufaktur logo

Een VSF als bedrijfsfiets

VSF Fahrradmanufaktur bedrijfsfietsen België

Waarom een VSF als bedrijfsfiets?

1

Voor pendel- én plezierritten

VSF Fahrradmanufaktur is een kei in het bouwen van stevige trekkingfietsen en stadsfietsen. Dat garandeert dat jouw bedrijfsfiets niet alleen tijdens je dagelijkse pendelrit dienst kan doen, maar ook in je vakanties en weekenden. Ken je het spreekwoord ’twee vliegen in één klap slaan’? Voilà!

2

Onverwoestbare trekkingfietsen

De trekkingfietsen van VSF Fahrradmanufaktur voelen zich net zo thuis in een stedelijke omgeving als op een bospad. Om te kunnen garanderen dat hun fietsen de tand des tijds zullen doorstaan, ontwerpen ze het frame en de componenten zodanig dat er een harmonieus samenspel van alle afzonderlijke onderdelen ontstaat.

3

Betaalbare stadsfietsen

Stadsfietsen van VSF Fahrradmanufaktur zijn comfortabele metgezellen voor dagelijkse ritten. Ze zijn robuust, wendbaar en doordacht tot in het kleinste detail. Als bonus zijn ze zeer betaalbaar: al voor minder dan € 1000 koop je er één. Neem je een VSF in een fietslease of fietskrediet? Dan worden zelfs hun duurdere modellen voor iedereen toegankelijk.

4

Stalen frames

Hoewel staal als materiaal voor fietsframes tegenwoordig minder populair is, kiest VSF toch voor deze grondstof. Hun hoogwaardige stalen frames hebben de typische elasticiteit van dit materiaal en zorgen voor een hoog comfort op de weg zonder vering op de vork of het zadel. Ze geloven zo hard in hun materialen, dat ze 10 jaar garantie geven op alle frames en vorken.

5

Milieuvriendelijker: nu én later

VSF geeft om maatschappelijk verantwoorde grondstofwinning en recycleerbaarheid. Terwijl aluminium- of koolstofvezelframes milieubelastende grondstofwinning met zich meebrengen, zijn de winning van ijzererts en de productie van staal (in termen van ecologische en sociale verantwoordelijkheid) relatief onschadelijk. En ook: koolstofvezel is niet recycleerbaar, terwijl ijzer dat wél is.

VSF trekkingfiets bedrijfsfiets België

Over VSF Fahrradmanufaktur: Het verhaal achter hun fietsen

VSF Fahrradmanufaktur bedrijfsfiets België

In 1987 creëerde een consortium van onafhankelijke fietsbedrijven in Duitsland een uniek fietsmerk: VSF Fahrradmanufaktur. De fabriek werd opgericht op het terrein van een buiten dienst gestelde scheepswerf in Bremen. Een van de redenen voor de oprichting was ontevredenheid over de kwaliteit van veel fietsen op de markt.

Sindsdien zijn VSF-fietsen een vast onderdeel geworden van een levenshouding die waardebehoud en verantwoordelijkheid bevordert, en zijn ze constant in trek voor het dagelijks leven, vrije tijd of reizen door weer en wind. Of ze nu een grote rondreis maken of gewoon hun leven leiden: VSF-fietsers hebben altijd comfort, plezier en duurzaamheid gekregen van VSF Fahrradmanufaktur.

Vanwege hun veelzijdige inzetbaarheid vind je de tweewielers van VSF in het assortiment bedrijfsfietsen van Veloplan.

ONS VSF-AANBOD

🛈 Tip! Test VSF Fahrradmanufaktur gratis in Antwerpen

Wil je een ritje maken op een stads- of trekkingfiets van VSF Fahrradmanufaktur? Goed idee, want alleen door een fiets zelf te proberen, ontdek je of die bij je past. Iedereen is welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties VSF Fahrradmanufaktur: lease, krediet en aankoop

VSF Fahrradmanufaktur reisfietsen België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere trekkingfietsen of stadsfietsen van VSF Fahrradmanufaktur aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de fietsen zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized, Brompton en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >