Plooifietsen, de ideale reisgenoten

Moet jij regelmatig een fietsrit combineren met het openbaar vervoer? Of neem je in het weekend je fiets graag mee in de auto om ver weg in de natuur een fietstoertje te doen? Of kan jij je trouwe tweewieler niet missen als je op vakantie gaat? Welke reden je ook hebt, een vouwfiets (ook plooifiets genoemd) is altijd een goede keuze. Je neemt hem snel en makkelijk overal mee naartoe. En thuis neemt deze compacte reisgenoot nauwelijks plaats in, want je vouwt hem gewoon op tot het formaat van een valies!

Ritje maken?

Wil je een gratis testrit op een vouwfiets maken?

Als je benieuwd bent of een vouwfiets iets voor jou is, nodigen we je uit om naar de fietsenwinkels van Fietsen De Geus te komen. Zij zijn de huisleverancier van Veloplan en helpen je graag met het maken van een gratis en vrijblijvende testrit op een plooifiets.

Bekijk alle locaties

Wordt Brompton jouw plooifiets?

Brompton plooifiets België

Als klant van Veloplan kan je kiezen uit het grote gamma plooifietsen van Brompton. Dit gerenommeerde Britse merk maakt zowel niet-elektrische als elektrische vouwfietsen.

Lees meer over Brompton

Ik wil een vouwfiets als bedrijfsfiets, Wat nu?

Als werkgever

Wil je een fietsplan opstarten met daarin plooifietsen en eventueel andere fietstypes? Ga een gratis en vrijblijvend gesprek aan met de Veloplan-adviseur. Hij bekijkt met jou welke financieringsvorm het beste past bij jouw bedrijf: fietslease, koop of krediet. Een afspraak is in minder dan een minuut gemaakt.

Maak een afspraak meer voordelen voor bedrijven

Als werknemer

Zie je het wel zitten om op een vouwfiets naar het werk te komen? Als je werkgever al een fietsplan via Veloplan heeft opgestart, mag je naar onze fietsenwinkels komen om een plooifiets te kiezen. Heeft je werkgever nog geen fietsplan? Wij staan aan jouw zijde! We helpen je baas te overtuigen.

Overtuig je baas Bezoek onze winkels

🛈 Toch liever een ander fietstype? Bij Veloplan vind je fietsen in alle soorten en maten, waaronder speed pedelecs, bakfietsen en e-bikes.

Ontdek alle fietstypes

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >