Tokyobike logo

Een Tokyobike als bedrijfsfiets

Tokyobike bedrijfsfiets België

Waarom een Tokyobike als bedrijfsfiets?

1

Eigenzinnig Aziatisch karakter

Ze zijn opvallend, ze zijn vintage, ze zijn een beetje vreemd: de lifestylefietsen van Tokyobike hebben de eigenzinnige flair die we vaak associëren met het verre oosten. De Japanse ontwerpers durven hun eigen stijl te geven aan deze tweewielers. Past een unieke fiets wel bij jou? Dan is Tokyobike jouw merk.

2

Japanse kwaliteit

Op het vlak van materiaalkeuze en afwerking worden Japanse producten wereldwijd geroemd. De fietsen van Tokyobike zijn daarop geen uitzondering. Wanneer je hun rijwielen bestudeert, zie je het vakmanschap in elk detail. Wat dit voor jou betekent? Een hoogwaardige fiets waarvan je jarenlang kan genieten!

3

Gebouwd voor de stad

Kleinere 26- wielen en slanke, compacte, stalen frames maken de fietsen van Tokyobike wendbaar en licht om te rijden. Het gaat niet over pure snelheid; deze lifestylefietsen zijn vooral bedoeld om je stad te ontdekken (ongeacht of dat Tokio of Antwerpen is). Het genieten van de rit is belangrijker dan de bestemming.

4

Betaalbaar design

Tokyobike is een A-merk met een uitstekende reputatie, maar dat betekent niet dat je een topprijs betaalt. Onder de € 1000 heb je al zo’n opvallende lifestylefiets. Neem je een Tokyobike als bedrijfsfiets in een leaseformule of fietskrediet? Dan wordt de aanschaf van hun fietsen nóg toegankelijker.

5

Een exclusieve fiets

Zoek je een fietsenmerk waar niet half België al mee rondrijdt? Het exclusieve Tokyobike kan je dan zeker bekoren. In het voorjaar van 2012 zijn de eerste Tokyo Bike Stores geopend. Londen en Berlijn waren eerst, daarna volgde New York. Nu zijn deze fietsen ook bij een paar exclusieve dealers in de Benelux te krijgen, waaronder Veloplan.

Tokyobike bedrijfsfietsen België

Over Tokyobike: het verhaal achter hun lifestylefietsen

Tokyobike fiets van de zaak België

Tokyobike is een kleine, zelfstandige fietsenbouwer die in 2002 is opgericht in Yanaka, een rustige buitenwijk van Tokyo. De naam is afgeleid van het fietsontwerp. Want zoals een mountainbike ontworpen is voor de bergen, zo is een Tokyobike ontworpen om door Tokio en andere steden te fietsen.

Het was een bewuste keuze om de fietsen kleinere 26”-wielen en compacte stalen frames te geven. Dit maakt ze namelijk wendbaar en lichter om te rijden. Om die reden is een Tokyobike ideaal om een stad met veel kleine, smalle straten te verkennen. Voor de ontwerpers was dat Tokio, maar de beschrijving is precies Antwerpen, nietwaar?

Vanwege het unieke design en de hoogwaardige Japanse kwaliteit vind je de lifestylefietsen van Tokyobike in het assortiment bedrijfsfietsen van Veloplan.

ONS TOKYOBIKE-AANBOD

🛈 Tip! Test Tokyobike gratis in Antwerpen

Wil je ontdekken of een lifestylefiets van Tokyobike de juiste keuze voor je is? Dan hebben we goed nieuws! Iedereen is welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Tokyobike: lease, krediet en aankoop

Tokyobike bedrijfsfietsen Antwerpen België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere lifestylefietsen van Tokyobike aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de fietsen zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized, Brompton en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >