Gazelle logo

Een Gazelle als bedrijfsfiets

Gazelle bedrijfsfiets België

Waarom een Gazelle als bedrijfsfiets?

1

Nederlandse kwaliteit

Belgische pendelaars zijn zot van Nederlandse fietsenmerken. Daar is een heel goede reden voor: Hollandse fietsen staan bekend om hun hoge kwaliteit. Dat maakt van Gazelle een betrouwbare partner voor je dagelijkse woon-werkverkeer.

2

Gevarieerd aanbod

Wat voor fietstype je ook zoekt, de kans is groot dat je het vindt in het assortiment van Gazelle. Vreemd is dat niet aangezien Gazelle al sinds 1892 bestaat. Als pionier in de fietsenbranche hebben ze over de jaren volop kunnen ontwikkelen: van vintage lifestylefietsen tot e-bikes en van robuuste stadsfietsen tot speed pedelecs.

3

Ook betaalbare modellen

Gazelle is weliswaar een A-merk, maar dat wil niet zeggen dat je de hoofdprijs moet betalen. Onder de € 1000 heb je al een solide stadsfiets of lifestylefiets. Neem je een Gazelle als bedrijfsfiets in een leaseformule of fietskrediet? Dan wordt de aanschaf van hun tweewielers nóg toegankelijker, zelfs als je een duurder model kiest.

4

Sneller naar het werk

Neem je een Gazelle met elektrische trapondersteuning? Dan kan je er zeker van zijn dan je heel vlot op je werk geraakt. Hun e-bikes halen 25 km/u en hun speed pedelecs 45 km/u. Omdat je alle files voorbij rijdt, zal je de auto niet missen. Zeker in een stad als Antwerpen is een e-bike ideaal.

5

e-bikes met Bosch-onderdelen

Gazelle bouwt hun elektrische fietsen en speed pedelecs volgens zeer hoge standaarden. Dat wil zeggen dat ze alleen motoren en batterijen van het Duitse kwaliteitsmerk Bosch gebruiken. Elektronica van Bosch geeft jaar na jaar betrouwbare power aan je fiets, waardoor je verzekerd bent van stabiel vervoer.

Gazelle speed pedelecs bedrijfsfietsen België

Over Gazelle: de geschiedenis van hun merk

Gazelle speed pedelec bedrijfsfiets België

Gazelle is een in 1892 opgerichte Nederlandse fietsenfabriek die ook auto’s, brom- en motorfietsen heeft geproduceerd. Het bedrijf produceert ruim 275.000 fietsen per jaar en is daarmee marktleider in Nederland. Ook bij ons in België is Gazelle zeer populair.

Gazelle zag het licht toen Willem Kölling fietsen begon te importeren uit Engeland. Toen zijn handel goed liep zocht hij een partner, en vond deze in Rudolf Arentsen, een handelaar in kachels, haarden en ijzer. Al spoedig begonnen ze zelf hun fietsen te bouwen. Over de jaren groeide Gazelle en ontwikkelden ze moderne fietstypes zoals e-bikes en speed pedelecs. In 2012 werd de 14 miljoenste fiets gebouwd.

Vanwege hun uitgebreide aanbod en hun goede reputatie vind je Gazelle in het assortiment bedrijfsfietsen van Veloplan.

ONS GAZELLE-AANBOD

🛈 Tip! Test Gazelle gratis in Antwerpen

Wil je een ritje maken op een stadsfiets, e-bike of speed pedelec van Gazelle? Dat moedigen we zeker aan! Iedereen is welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Gazelle: lease, krediet en aankoop

Gazelle Van Stael

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere Gazelle-fietsen aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de fietsen zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized, Brompton en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >