Racefietsen, gravelbikes en mountainbikes

Zoek je een fiets waarmee je niet alleen rap op het werk geraakt, maar waarvan je ook in de weekenden plezier hebt? Neem dan gewoon een racefiets, gravelbike of mountainbike als bedrijfsfiets! Een sportieve fiets is ideaal: van maandag tot en met vrijdag rij je er vlot de files mee voorbij en in je vrije tijd kan je er de velden en bossen mee in.

Ritje maken?

Wil je een gratis testrit op een sportfiets maken?

Als je benieuwd bent of een racefiets, gravelbike of mountainbike iets voor jou is, nodigen we je uit om naar De Geus Dert13n te komen. Zij zijn de huisleverancier van het sportieve gamma van Veloplan. De specialisten in De Geus Dert13n helpen je graag bij het maken van een gratis en vrijblijvende testrit op een sportfiets.

Bekijk adres + openingsuren

Welk merk sportieve fiets kies jij?

Als klant van Veloplan kan je kiezen uit de onderstaande merken van sportieve fietsen. Deze merken maken racefietsen, gravelbikes en mountainbikes. Klik op de logo’s om de merken te ontdekken!

Specialized logo

Scott logo

Ridley logo

Bergamont logo

Ik wil een sportieve fiets als bedrijfsfiets, Wat nu?

Als werkgever

Wil je een fietsplan opstarten met daarin racefietsen, gravelbikes, mountainbikes en eventueel andere fietstypes? Ga een gratis en vrijblijvend gesprek aan met de Veloplan-adviseur. Hij bekijkt met jou welke financieringsvorm het beste past bij jouw bedrijf: fietslease, koop of krediet. Een afspraak is in minder dan een minuut gemaakt.

Maak een afspraak meer voordelen voor bedrijven

Als werknemer

Zie je het wel zitten om op een sportieve fiets naar het werk te komen? Als je werkgever al een fietsplan via Veloplan heeft opgestart, mag je naar onze fietsenwinkels komen om een fiets te kiezen. Heeft je werkgever nog geen fietsplan? Wij staan aan jouw zijde! We helpen je baas te overtuigen.

Overtuig je baas Bezoek onze winkels

🛈 Toch liever een ander fietstype? Bij Veloplan vind je fietsen in alle soorten en maten, waaronder speed pedelecs, bakfietsen en elektrische fietsen.

Ontdek alle fietstypes

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >