Santos logo

Een Santos als bedrijfsfiets

Santos reisfiets bedrijfsfiets België

Waarom een Santos als bedrijfsfiets?

1

Voor woon-werkverkeer én plezierritten

Santos blinkt uit in uitzonderlijk solide reisfietsen en gravelbikes. Dat garandeert dat jouw bedrijfsfiets niet alleen tijdens je dagelijkse pendelrit meerwaarde heeft, maar ook in je weekenden en vakanties. Ideaal eigenlijk, want waarom zou je je fietsgebruik beperken tot je woon-werkverkeer?

2

Onverwoestbare reisfietsen

De reisfietsen van Santos leggen de lat hoog: het juiste frame voor een fijne, ergonomische houding, de beste aandrijving, passend bij je wensen en de mogelijkheid om de hele montage volledig naar smaak aan te passen. Hun op maat gemaakte reisfietsen zijn onverwoestbaar, dus ideaal als betrouwbare bedrijfsfiets.

3

Veelzijdige gravelbikes

De gravelbikes van Santos zijn jouw trouwe kameraad tijdens korte ritten op de Kalmthoutse Heide, maar ook wanneer je twee maanden lang door Zuid-Europa trekt. Zelfs als je van de verharde paden af gaat, staat deze fiets zijn mannetje. Brede banden, robuust aluminium kader… wat kan je nog meer wensen?

4

Handgemaakte kwaliteit

De naam Santos geniet een formidabele reputatie onder reisfietsers, pendelaars en fietsverkopers. Net als menig ander Nederlands merk staat Santos bekend als een atelier met zeer hoge productiestandaarden. Met grote precisie creëert Santos (met de hand!) reisfietsen waar je als pendelaar én als vakantieganger op kan vertrouwen.

5

Ook elektrische en tandemreisfietsen

Mag het trappen soms wat makkelijker gaan? Dan heeft Santos ook elektrische reisfietsen voor je. Zo heb je altijd gevoel bergaf te gaan, ook als je juist bergop gaat. En wil je liever niet alleen op een fiets zitten? Dan is er ook een tandemversie van hun reisfietsen beschikbaar. Want samen is alles leuker!

Santos reisfiets bedrijfsfietsen België

Over Santos: Het verhaal achter hun reisfietsen

Santos reisfietsen bedrijfsfiets België

Santos is een klein en onafhankelijk Nederlands fietsenmerk dat in 1997 is opgericht door fietsliefhebber Robbert Rutgrink. Het merk heeft een passie voor reisfietsen en een grote focus op kwaliteit. Wat begon in een schuurtje in Lisse is inmiddels uitgegroeid tot een team van zo’n twintig fietsliefhebbers dat dagelijks werkt aan de fietsdromen van Santos-klanten.

Elke medewerker van Santos is zelf een fervente fietser. Hierdoor weten ze wat wel en niet werkt en komen ze constant op nieuwe ideeën om hun fietsen te verbeteren. Om hun hoge kwaliteit te garanderen, ontwikkelen ze steeds meer onderdelen zelf. Ze hebben een eigen onderzoeks- en ontwikkelafdeling waar ware vakmensen de scepter zwaaien. Lopendebandwerk? Niet bij Santos. Elke monteur heeft zijn eigen werkbank en bouwt een fiets in z’n geheel op.

Vanwege hun onverwoestbare reisfietsen en gravelbikes vind je Santos in het assortiment bedrijfsfietsen van Veloplan.

ONS SANTOS-AANBOD

🛈 Tip! Test Santos gratis in Antwerpen

Wil je een ritje maken op een reisfiets of gravelbike van Santos? Goed idee, want alleen door een fiets zelf te proberen, ontdek je of die bij je past. Iedereen is daarom welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Santos: lease, krediet en aankoop

Santos tandem reisfiets België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere reisfietsen of gravelbikes van Santos aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de reisfietsen en gravelbikes zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized, Brompton en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >