Fietsplan nodig? Veloplan adviseert & levert

 

Fietsplan kmo Antwerpen België

Veloplan levert niet alleen bedrijfsfietsen van A-merken, maar geeft ook 360°-advies. Dat betekent dat je een compleet fietsplan krijgt: we maken een analyse maken van de noden van jouw kmo, geven je HR-verantwoordelijke raad over de implementatie van het mobiliteitsplan, zetten je merknaam op de fietsen, regelen onderhoud en herstellingen, en nog veel meer. Ook leveren we bijkomende infrastructuur, zoals fietsenstallingen. Wil je je nieuwe fietsplan groots communiceren naar stakeholders? We helpen je zelfs het lanceringsevenement te organiseren!

Neutraliteit als meerwaarde

Voor Veloplan (en voor jouw kmo) zijn alleen hoogwaardige bedrijfsfietsen van topmerken goed genoeg. Elke fiets die wij leveren aan Antwerpse bedrijven, is daarom the cream of the crop binnen zijn soort. Daarnaast geven we je altijd grondig advies rond fiscaliteit, groene kredieten, leasing, cafetariaplan, enzovoort.

Onze adviezen zijn altijd volledig neutraal, want wij zijn niet verbonden aan één specifieke leasingmaatschappij. Als leasing ons niet de meest interessante oplossing lijkt voor jouw bedrijf (omdat financiering of directe aankoop meer bij je past), kunnen en zullen wij dat gewoon zeggen. Een leasingmaatschappij zelf zal dit nooit zal doen. Als bonus is onze consultancy helemaal gratis.

Bekijk alle aankoopopties

Onze Missie en Visie

Onze visie is helder:

‘Veloplan wil meer mensen in en om Antwerpen met de fiets naar het werk laten gaan.’

Onze missie beschrijft hoe we deze visie willen bereiken:

‘Veloplan biedt aan Antwerpse kmo’s een gepersonaliseerd mobiliteitsplan aan.’

We richten ons op bedrijven die op zoek zijn naar de meest complete fietsoplossingen voor hun personeel in de regio Antwerpen. Herken jij je hierin? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met de Veloplan-adviseur.

Vraag een gesprek aan

Aantoonbaar duurzaam

Als promotor van ecologisch verantwoord vervoer vinden wij dat we een voorbeeldfunctie hebben op het vlak van duurzaam ondernemen. Daarom doen wij extra moeite om van ons bedrijf een uitblinker te maken op ecologisch en sociaal gebied:

  • Via ons sociale project De Geus Plus geven we werkkansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Dankzij onze donaties aan het TEJO-huis in Antwerpen krijgen jongeren gratis therapie van professionele psychotherapeuten.
  • En tot slot planten we, samen met Go Forest, één boom per verkochte of geleasete fiets.

Om onze acties aantoonbaar duurzaam te maken, gebruiken we de zeventien Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties als leidraad.

Ontdek onze duurzame acties

‘Antwerpse werknemers vlot op de fiets krijgen én de planeet duurzamer maken, daar gaan we voor.’

Thomas Vanderhoydonck
Eigenaar en zaakvoerder van Veloplan en Fietsen De Geus

Veloplan is een initiatief van Fietsen De Geus

Al sinds 1984 helpen de Antwerpse fietsenwinkels van Fietsen De Geus elk jaar duizenden mensen op de fiets. Met Veloplan biedt Fietsen De Geus mobiliteitsadvies dat is toegespitst op de noden van kleine en middelgrote ondernemingen. Via Fietsen De Geus leveren we de bedrijfsfietsen en verzorgen we onderhoud en herstellingen. We helpen bedrijven om de juiste fietsen te vinden én die, indien nodig, te financieren of te leasen via een van onze financiële partners.

In onze fietsenwinkels vind je een breed hedendaags aanbod van de beste fietsenmerken op de markt. Zorgvuldige naservice garandeert dat elke klant kan blijven rekenen op zijn stalen ros.

Meer over Fietsen De Geus

De 47 fietsexperts van Veloplan

Het team van Veloplan en Fietsen De Geus bestaat uit 47 gepassioneerde fietsers. Elk heeft zijn of haar specialiteit: fietsadvies, herstellingen, e-bikes, B2B, noem maar op. Gezamenlijk hebben ze één doel: meer Antwerpenaren op de fiets krijgen.

Veloplan

Ontmoet je Veloplan-adviseur

Je aanspreekpunt bij Veloplan is Kevin Eeckhout. Deze B2B-mobiliteitsspecialist geeft gratis en vrijblijvend advies over bedrijfsfietsen. Leer alles over bijvoorbeeld de fiscale voordelen én ontdek hoe Veloplan van jouw bedrijf een aantrekkelijkere werkgever maakt. Maak rechtstreeks een afspraak in de agenda van Kevin.

Maak een afspraak

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >