Specialized logo

Een Specialized als bedrijfsfiets

Aankoop bedrijfsfietsen Antwerpen

Waarom een Specialized als bedrijfsfiets?

1

Betrouwbare e-bikes

In de fietsenbranche staat Specialized bekend als een producent van betrouwbare elektrische fietsen. Dit merk uit de Verenigde Staten combineert hoogwaardige materialen met een elegant ontwerp. Het resultaat? E-bikes die zelfvertrouwen uitstralen!

2

Racefietsen van wereldklasse

Specialized is wereldwijd bekend vanwege hun racefietsen. Kampioenen als Evenepoel, Cavendish en Sagan behaalden overwinningen op een Specialized. Ook een racefiets kan perfect als bedrijfsfiets dienen. Ontdek Specialized in onze racefietsenwinkel in Antwerpen.

3

Alle prijsklassen

De meeste topmerken produceren alleen duurdere fietsen, maar niet Specialized. Zij hebben ook een goed aantal voordeligere tweewielers in hun assortiment. Zo kan iedereen, ongeacht het budget, genieten van de superieure kwaliteit van hun fietsen.

4

Sneller naar het werk

De e-bikes van Specialized hebben elektrische trapondersteuning tot 25 km/u. Je bent daardoor sneller op je werk dan met een niet-elektrische fiets. Omdat je alle files voorbij rijdt, is het vaak zelfs sneller dan een auto. Zeker in de stad zal je dit verschil merken.

5

Moeiteloos fietsen

Kies je een elektrische Specialized, dan zal je voelen dat het trappen geen enkele moeite kost. Geen inspanning staat natuurlijk gelijk aan geen zweet. Zelfs niet met tegenwind of als je een steile brug op fietst. Je komt dus altijd fris op je werk aan.

Specialized racefiets bedrijfsfiets België

Over Specialized: het verhaal achter hun fietsen

Fietslease Antwerpen

De fietsen van Specialized worden met de hand gemaakt in de Verenigde Staten van Amerika. Al sinds jaren worden ze met succes gebruikt op het hoogste niveau van het wielrennen, onder andere door Peter Sagan, Julian Alaphilippe, Remco Evenepoel en Mark Cavendish.

De racefietsexperts van Specialized weten echter dat een sportfiets niet voor elke situatie het juiste vervoermiddel is. Soms moet de sportieveling ook gewoon boodschappen doen, of iets anders doen waarvoor een racefiets niet geschikt is. Daarom hebben ze enkele kwalitatief hoogwaardige e-bikes in hun assortiment. Deze worden gebouwd volgens dezelfde hoge standaarden die ze stellen aan hun racefietsen.

ONS Specialized-AANBOD

🛈 Tip! Test Specialized gratis in Antwerpen

Wil je ontdekken hoe het is om op een Specialized e-bike of racefiets te rijden? Zowel werknemers als werkgevers zijn welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Specialized: lease, krediet en aankoop

Specialized racefiets bedrijfsfietsen België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere Specialized-fietsen aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de fietsen zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeurt op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken doe je in minder dan 1 minuut.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Ridley, Brompton en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >