Åska logo

Een Åska als bedrijfsfiets

Aska speed pedelec bedrijfsfiets België

Waarom een Åska als bedrijfsfiets?

1

design en assemblage in België

Elke speed pedelec van Åska is een degelijk Belgisch product. Dit vaderlandse merk ontwerpt en assembleert hun fietsen in Bertem in Vlaams-Brabant. Dat garandeert de hoogste Belgische kwaliteitsstandaarden. Omdat de transportketen korter is, is de productie bovendien milieuvriendelijker.

2

Unieke futuristische ontwerpen

Het oog wil ook wat! Dat heeft Åska uitstekend begrepen, wat blijkt uit hun oogstrelende futuristische ontwerpen. Als aanbieder van bedrijfsfietsen kennen we weinig fietsenmerken met zoveel herkenbaarheid. Hou jij niet van eenheidsworst en mag een fiets voor jou best stoer zijn? Dan is een Åska iets voor jou.

3

Speed pedelec met Achterwielmotor

In de praktijk gaan de meeste speed pedelecs niet harder dan circa 38 km/u. Dat komt omdat de meeste een middenmotor hebben. Alleen met een achterwielmotor behaal je de 45 km/u. Åska is een van de weinige merken met achterwielmotoren, waardoor hun fietsen een topkeuze zijn voor langere afstanden.

4

Zuinige autovervanger

Zoek je een waardige vervanger van je auto? Kies een Åska. Je behaalt al rap de 45 km/u. Files rij je gewoon voorbij. En als bonus bespaar je op dure fossiele brandstoffen, wegenbelasting, autoverzekeringen en onderhoud.

5

Moeiteloos fietsen

Dankzij de elektrische trapondersteuning kost het trappen geen enkele moeite. Zelfs met tegenwind of als je een steile brug op fietst, hoef je je op een Åska nauwelijks in te spannen. Je komt dus altijd fris op je werk aan.

Aankoopopties bedrijfsfietsen leasing financiering

Over Åska: het idee achter hun speed pedelecs

Aska speed pedelecs bedrijfsfietsen België

Åska werd enkele jaren geleden opgericht door fervente fietsers en ingenieurs met een passie voor elektrische mobiliteit. Ze passen hun jarenlange ervaring uit de auto-industrie, machinebouw en productontwikkeling toe op e-bikes, en komen zo tot een innovatieve speed pedelec die comfort en avontuur combineert.

Åska gelooft dat de speed pedelec het perfecte, duurzame alternatief is voor de auto. Dit kunnen wij als aanbieder van bedrijfsfietsen natuurlijk helemaal onderstrepen. Om die reden vind je de futuristische fietsen van Åska bij Veloplan.

Ons Åska-aanbod

🛈 Tip! Test Åska gratis in Antwerpen

Wil je ervaren hoe het is om op een speed pedelec van Åska te rijden? Iedereen is welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Åska: lease, krediet en aankoop

Aska high speed bedrijfsfietsen België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere speed pedelecs van Åska aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de speed pedelecs zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized, Brompton en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >