isy fietsen logo

Een i:SY als bedrijfsfiets

iSY elektrische fiets bedrijfsfiets België

Waarom een i:SY als bedrijfsfiets?

1

Compact op te bergen en te vervoeren

Fiets mee in de trein? Of in de auto? Of opgeborgen in je huis? Met een compacte e-bike of speed pedelec van i:SY is het allemaal zeer eenvoudig te doen. Elke i:SY heeft een uniek vouwmechanisme, waardoor je de fiets snel compact kan maken. De bescheiden 20″-wielen maken de fiets bovendien extra handzaam.

2

Een veiligere fiets

Omdat elke i:SY compacte 20″-wielen heeft, beschikken deze tweewielers over een laag zwaartepunt. Dat maakt ze bijzonder stabiel, wat resulteert in verhoogde controle tijdens het rijden. Dankzij de extra brede banden hoef je bovendien niet meer bang te zijn om met de wielen tussen de tramsporen te komen.

3

Sneller op je bestemming

Zoek je een waardige vervanger van je auto? Kies een i:SY. Met hun elektrische fietsen behaal je al rap 25 km/u en met hun speed pedelecs 45 km/u. Files rij je gewoon voorbij. Bovendien verspil je niet langer tijd aan het zoeken van een parkeerplek. Je bent dus sneller op je bestemming, zeker in een stad als Antwerpen.

4

Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid

Zowel onder fietsspecialisten als onder fietsers staat i:SY bekend als een betrouwbaar merk van hoge kwaliteit. Met Duitse Gründlichkeit creëert i:SY e-bikes en speed pedelecs waar je als pendelaar op kan vertrouwen. Niet alleen nu, maar ook over vele jaren.

5

Zuinige autovervanger

Met de almaar stijgende kosten van brandstoffen en verzekeringen, is het tijd om je portemonnee wat rust te geven. Door een deel van je autoritten op een i:SY te doen, bespaar je bakken geld op dure fossiele brandstoffen. Doe je je auto (of een tweede wagen) volledig weg? Dan bespaar je ook op wegenbelasting, autoverzekeringen en onderhoud.

iSY e-bikes speed pedelecs België

Over i:SY: De gedachte achter hun fietsen

iSY bedrijfsfietsen België

Martin Kuhlmeier is de uitvinder van de i:SY. Op 10-jarige leeftijd bouwde hij zijn eerste fiets om een ​​wielerwedstrijd te winnen. Hij won met een extra lichte en snelle 20 inch fiets. Vanaf dat moment had Martin een nieuw doel: het wiel opnieuw uitvinden. In de loop der jaren ontwikkelde hij een concept voor een fiets met ongekende mogelijkheden en onvergelijkbare rijeigenschappen.

In 2008 werd de i:SY gepresenteerd en bekroond op EuroBike, de grootste fietsbeurs van Europa. De compacte fiets werd al snel bekend in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Later stapte i:SY ook buiten het Duitstalige gebied, en belandde het onder andere bij ons in België.

Omdat je met een i:SY écht je auto kan laten staan, vind je hun fietsen in het assortiment bedrijfsfietsen van Veloplan.

ONS i:SY-AANBOD

🛈 Tip! Test i:SY gratis in Antwerpen

Wil je een ritje op een i:SY maken, zodat je kan ontdekken of deze elektrische fietsen en speed pedelecs iets voor jou zijn? Dat vinden wij een prima plan. Iedere geïnteresseerde is welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties i:SY: lease, krediet en aankoop

iSY elektrische fietsen bedrijfsfietsen België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere e-bikes of speed pedelecs van i:SY aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de elektrische fietsen en speed pedelecs zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized, Brompton en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >