Batavus logo

Een Batavus als bedrijfsfiets

Batavus stadsfiets bedrijfsfiets België

Waarom een Batavus als bedrijfsfiets?

1

Nederlandse kwaliteit

Belgische pendelaars zijn zot van Nederlandse fietsenmerken. Daar is een heel goede reden voor: de fietsen van onze noorderburen staan bekend om hun hoge kwaliteit. Dat maakt van Batavus een betrouwbare partner voor je dagelijkse woon-werkverkeer.

2

Gevarieerd aanbod

Wat voor fietstype je ook zoekt, je mag er zeker van zijn dat je het vindt in het gamma van Batavus. Vreemd is dat niet aangezien Batavus al sinds 1904 bestaat. Als pionier in de fietsenbranche hebben ze over de jaren volop kunnen ontwikkelen. Dit uit zich nu in een assortiment van tientallen e-bikes, stadsfietsen en bakfietsen.

3

Ook betaalbare modellen

Batavus is weliswaar een A-merk, maar dat wil niet zeggen dat je de hoofdprijs moet betalen. Onder de € 1000 heb je al een solide Batavus-stadsfiets. Neem je een Batavus als bedrijfsfiets in een leaseformule of fietskrediet? Dan wordt de aanschaf van hun tweewielers nóg toegankelijker, zelfs als je een duurder model kiest.

4

Sneller naar het werk

Neem je een Batavus met elektrische trapondersteuning? Dan kan je er zeker van zijn dan je heel vlot op je werk geraakt. Omdat je alle files voorbij rijdt, zal je de auto niet missen. Zeker in een stad als Antwerpen is een e-bike een van de meest praktische vervoersmiddelen.

5

e-bikes met Bosch-onderdelen

Batavus bouwt hun e-bikes en elektrische bakfietsen volgens zeer hoge standaarden. Dat wil zeggen dat ze alleen motoren en batterijen van het Duitse premiummerk Bosch gebruiken. Bovendien zijn de frames uiterst solide. Je weet dus dat de fietsen veilig zijn, ook wanneer deze volgeladen is met kinderen of boodschappen.

Batavus elektrische bakfiets België

Over Batavus: de geschiedenis van hun fietsfabriek

Batavus Finez elektrische bedrijfsfietsen België

Batavus werd in 1904 in de Nederlandse stad Heerenveen opgericht door Andries Gaastra, die later ook het gerenommeerde fietsenmerk Koga zou oprichten. Aanvankelijk werden er ook wekkers en naaimachines geproduceerd, en een tijdje importeerde Gaastra fietsen van het Duitse merk Presto. De merknaam Batavus werd in 1909 in het leven geroepen.

Intussen rijden er wereldwijd miljoenen Batavus-fietsen rond, ook bij ons in België. Vanwege hun uitgebreide aanbod en hun goede reputatie vind je Batavus in het assortiment bedrijfsfietsen van Veloplan.

ONS BATAVUS-AANBOD

🛈 Tip! Test Batavus gratis in Antwerpen

Wil je een ritje maken op een stadsfiets, e-bike of bakfiets van Batavus? Dat moedigen we zeker aan! Iedereen is welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Batavus: lease, krediet en aankoop

Batavus bedrijfsfiets België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere Batavus-fietsen aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de fietsen zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized, Brompton en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >