Ellio logo

Een Ellio als bedrijfsfiets

Ellio Max speed pedelec

Waarom een Ellio als bedrijfsfiets?

1

Schakelt automatisch

Op vlak van gebruiksgemak is Ellio koploper in de fietsindustrie. Ellio’s aandrijving is zo innovatief dat er niet eens versnellingen in zitten. Met hun speed pedelecs gaat rijden als vanzelf: onmerkbaar schakelen en een ononderbroken vermogen zonder dat je ergens aan hoeft te denken. Minder afleiding voor jou, dus veiliger.

2

Zeer veilig

Twee elektrische motoren drijven beide wielen aan en beschermen je tegen een val door de grip continu in het oog te houden. Deze motoren brengen Ellio ook volledig tot stilstand en regelen de remkracht voor nóg meer veiligheid. Tot slot dragen ook de kleine wielen bij aan de veiligheid, want een laag zwaartepunt garandeert meer stabiliteit.

3

Gemaakt in België

Ellio is het geesteskind van twee innovatie Vlamingen. Dat Ellio een Belgisch product is, garandeert dat de fietsen worden afgewerkt naar hoge kwaliteitsstandaarden. Bovendien zijn producten die in ons eigen land worden gemaakt beter voor het milieu omdat de productieketen korter is.

4

Sneller op je bestemming

Zoek je een waardige vervanger van je auto? Kies een Ellio. Je behaalt al rap de 45 km/u. Files rij je gewoon voorbij. Bovendien verspil je niet langer tijd aan het zoeken van een parkeerplek. Je bent dus sneller op je bestemming, zeker in een stad als Antwerpen.

5

Zuinige autovervanger

Met de almaar stijgende kosten van brandstoffen en verzekeringen, is het tijd om je portemonnee wat rust te geven. Door een deel van je autoritten op de fiets te doen, bespaar je bakken geld op dure fossiele brandstoffen. Doe je je auto (of een tweede wagen) volledig weg? Dan bespaar je ook op wegenbelasting, autoverzekeringen en onderhoud.

Ellio Original speed pedelec

Over Ellio: de filosofie achter hun fietsen

Ellio speed pedelecs

Tomas Keppens werkte als geluid- en trillingsingenieur bij Toyota toen hij in 2011 het idee opvatte om de aandrijftechniek van een wagen te gebruiken in speed pedelecs. Door autotechnologie aan te wenden, wilde hij deze elektrische fietsen betrouwbaarder, veiliger en gemakkelijker in gebruik maken. Om vaart te zetten achter zijn project werkte Tomas samen met verschillende Vlaamse universiteiten. Daar leerde hij mede-oprichter Jorrit Heidbuchel kennen.

Onder de naam Ellio bouwden ze een e-bike. Hun doelgroep was niet zozeer de fietser, maar de automobilist. Daarom worden elektrische auto’s gebruikt als referentie voor de gebruikerservaring. Op die manier biedt Ellio een waardig alternatief voor de wagen.

Omdat je met een Ellio écht je auto kan laten staan, vind je hun fietsen in het assortiment bedrijfsfietsen van Veloplan.

ONS Ellio-AANBOD

🛈 Tip! Test Ellio gratis in Antwerpen

Wil je een ritje op een Ellio maken, zodat je kan ontdekken of deze speed pedelecs iets voor jou zijn? Dat moedigen we altijd aan. Iedere geïnteresseerde is welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Ellio: lease, krediet en aankoop

Ellio Original speed pedelec

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere speed pedelecs van Ellio aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de speed pedelecs zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Klever, Brompton en Koga.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >