Elektrische fietsen, de vlotte autovervangers

Naar het werk gaan zonder in de file te staan? Boodschappen doen zonder een parkeerplek te hoeven zoeken? Met de elektrische fiets natuurlijk! E-bikes hebben zich de laatste jaren bij duizenden Belgen bewezen als prima autovervangers. Je haalt moeiteloos 25 km/u dankzij de elektrische hulpmotor die jou ondersteunt wanneer je trapt. Ideaal voor woon-werkverkeer en een droom voor pleziertochtjes in het weekend: de elektrische fiets zal ook jouw leven verrijken.

Ritje maken?

Wil je een gratis testrit op een e-bike maken?

Als je benieuwd bent of een e-bike iets voor jou is, nodigen we je uit om naar de fietsenwinkels van Fietsen De Geus te komen. Zij zijn de huisleverancier van Veloplan en helpen je graag met het maken van een gratis en vrijblijvende testrit op een elektrische fiets.

Bekijk alle locaties

Welk merk elektrische fiets kies jij?

Als klant van Veloplan kan je kiezen uit de onderstaande merken van elektrische fietsen. Deze merken maken elektrische stadsfietsen, elektrische bakfietsen en elektrische vouwfietsen. Klik op de logo’s om meer over de merken te weten te komen!

Larry vs Harry Bullitt bakfietsen logo

Tern fietsen logo

Ik wil een elektrische fiets als bedrijfsfiets, Wat nu?

Als werkgever

Wil je een fietsplan opstarten met daarin e-bikes en eventueel andere fietstypes? Ga een gratis en vrijblijvend gesprek aan met de Veloplan-adviseur. Hij bekijkt met jou welke financieringsvorm het beste past bij jouw bedrijf: fietslease, koop of krediet. Een afspraak is in minder dan een minuut gemaakt.

Maak een afspraak meer voordelen voor bedrijven

Als werknemer

Zie je het wel zitten om op een elektrische fiets naar het werk te komen? Als je werkgever al een fietsplan via Veloplan heeft opgestart, mag je naar onze fietsenwinkels komen om een fiets te kiezen. Heeft je werkgever nog geen fietsplan? Wij staan aan jouw zijde! We helpen je baas te overtuigen.

Overtuig je baas Bezoek onze winkels

🛈 Toch liever een ander fietstype? Bij Veloplan vind je fietsen in alle soorten en maten, waaronder speed pedelecs, bakfietsen en plooifietsen.

Ontdek alle fietstypes

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >