Ridley logo

Een Ridley als bedrijfsfiets

Ridley Kanzo Fast gravelbike

Waarom een Ridley als bedrijfsfiets?

1

Racefietsen van wereldklasse

Het Belgische merk Ridley is wereldwijd bekend vanwege hun racefietsen. Kampioenen als Caleb Ewan, Arnaud De Lie, Tim Wellens, Victor Campenaerts behaalden overwinningen op een Ridley. Ook een racefiets kan perfect als bedrijfsfiets dienen. Ontdek Ridley in onze racefietsenwinkel in Antwerpen.

2

Hoogwaardige gravelbikes

Ridley erkende als een van de eerste fietsfabrikanten de voordelen van gravelbikes, waardoor ze intussen drie volledig unieke types gravelbike in het assortiment hebben. Ze bouwen zowel carbon als aluminium gravelbikes: ideaal voor op asfalt maar voor onverharde wegen. Hou je van fietsvakanties? Deze gravelfietsen zijn perfect voor bikepacking!

3

Alle prijsklassen

De meeste topmerken produceren alleen duurdere fietsen, maar niet Ridley. Zij hebben ook een goed aantal voordeligere racefietsen en gravelbikes in hun assortiment. Zo kan iedereen, ongeacht het budget, genieten van de superieure kwaliteit van hun fietsen.

4

Belgisch fietsenmerk

Ridley is een Belgisch merk, dus hun productie staat dicht bij jou als eindgebruiker. Dat garandeert dat de fietsen worden afgewerkt naar hoge Belgische kwaliteitsstandaarden. Bovendien zijn producten die in ons eigen land worden gemaakt minder belastend voor het milieu.

5

Sneller op je bestemming

Wil je liefst niet te lang onderweg zijn wanneer je naar je werk fietst? Dan is een racefiets of gravelbike een uitstekende keuze. Op deze fietsen behaal je bovengemiddeld hoge snelheden, waardoor je minder tijd besteedt aan je pendelrit.

Ridley gravelbike België bedrijfsfiets

Over Ridley: De geschiedenis van hun sportfietsen

Ridley Fenix racefiets bedrijfsfiets België

Ridley werd in 1997 opgericht door Jochim Aerts die de onderneming noemde naar de Britse filmregisseur Ridley Scott. Oorspronkelijk was het een bedrijf dat gespecialiseerd was in het lakken van fietsen, maar op den duur heeft men een eigen fietsenlijn op de markt gebracht. Ridley heeft zijn hoofdzetel in Paal-Beringen.

Omdat de Ridley-fietsen worden ontwikkeld in het hart van de wielersport (namelijk België), kan je verzekerd zijn van een doordacht design, superieure materialen en hoogwaardige afwerking. Ze testen al in hun fietsen in hun eigen windtunnel én op de lastigste Vlaamse wegen.

De racefietsen en gravelbikes van Ridley zijn geschikt voor de vrije tijd én voor woon-werkverkeer, en om die reden vind je dit merk in het assortiment bedrijfsfietsen van Veloplan.

ONS Ridley-AANBOD

🛈 Tip! Test Ridley gratis in Antwerpen

Wil je ontdekken hoe het is om op een koersfiets of gravelfiets van Ridley te rijden? Zowel werknemers als werkgevers van Antwerpse kmo’s zijn welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Ridley: lease, krediet en aankoop

Ridley gravelfiets bedrijfsfiets België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere koers- of gravelfietsen van Ridley aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de sportfietsen zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeurt op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken doe je in minder dan 1 minuut.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized, Brompton en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >