Carqon logo

Een Carqon als bedrijfsfiets

Carqon bedrijfsfiets België

Waarom een Carqon als bedrijfsfiets?

1

Perfect voor werk én privé

Natuurlijk dient je bedrijfsfiets om naar het werk te rijden. Maar ook in je privétijd wil je dat je fiets nuttig is. En dat is een bakfiets van Carqon zeker! In de ruime bak vervoer je met gemak meerdere kindjes of een flinke hoeveelheid boodschappen. Een filevrije en brandstofvrije kindertaxi… ideaal voor in de stad.

2

Je kind stapt zelf in en uit

Bij andere bakfietsmerken moet je kind een klim doen om in de bak te geraken, en als het kind klein is moet je het erin tillen. Bij een Carqon is dat heel anders! Omdat deze bakfietsen een deurtje hebben in de bak, kan je kind zelfstandig in- en uitstappen. Dit spaart jouw rug en het is goed voor de zelfstandigheid van je kind.

3

Sneller naar het werk

Alle bakfietsen van Carqon zijn e-bikes. Dat betekent dat ze een elektrische motor hebben die trapondersteuning tot 25 km/u biedt. Zo kan je er zeker van zijn dan je bijzonder vlot op je werk geraakt. En dat alles zonder dat het je grote inspanning kost! Je komt dus fris en niet bezweet op je bestemming aan.

4

Nederlandse kwaliteit

Carqon is een Nederlands merk en maakt geen compromissen op de kwaliteit van de ontwerpen, materialen en afwerking van hun elektrische bakfietsen. Maar wat had je anders verwacht van een fiets uit hét fietsland bij uitstek? En het goede nieuws is: hun Hollandse kwaliteitsfietsen zijn nu ook bij ons in België te verkrijgen!

5

Ook ideaal voor hondeneigenaren

Ga jij graag met je favoriete viervoeter op stap? En zoek je een fiets waarin je hond zelfstandig kan in- en uitstappen? Ook dan is een Carqon de ideale bakfiets! Want het kinderdeurtje is natuurlijk ook gewoon geschikt als hondendeurtje.

Carqon elektrische bakfietsen België

Over Carqon: Het idee achter hun elektrische bakfietsen

Carqon bedrijfsfiets België

Carqon is een Nederlands bakfietsmerk dat voortbouwt op de kennis en kwaliteit van een land met een historisch verankerde fietstraditie. Hun elektrische bakfietsen bieden de veiligheid, functionaliteit en het comfort om het maximale uit iedere rit te halen.

Carqon neemt elke nodige stap om de veiligheid en het comfort van ouders en hun gezin te garanderen. Maximale veiligheid wordt benadrukt door de superieure kwaliteit van de belangrijkste elementen: frame, bak, aandrijving, banden, remmen, ketting, versnellingen, ophanging en verlichting. De Carqon Classic is in 2020 gelanceerd en bekroond met meerdere internationale design awards.

Je vindt Carqon in ons assortiment bedrijfsfietsen.

ONS CARQON-AANBOD

🛈 Tip! Test Carqon gratis in Antwerpen

Wil je een ritje maken op een elektrische bakfiets van Carqon? Uitstekend plan! Iedereen is welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Carqon: lease, krediet en aankoop

Carqon elektrische bakfiets België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere elektrische bakfietsen van Carqon aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de bakfietsen zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized, Brompton en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >