Achielle logo

Een Achielle als bedrijfsfiets

Fietslease België Antwerpen Achielle

Waarom een Achielle als bedrijfsfiets?

1

Made in Belgium… maar dan écht

Veel fietsenmerken beweren ‘made in Belgium’ te zijn, maar vaak bedoelen ze dat ze onderdelen uit Azië assembleren in België. Achielle is anders. Dit merk maakt écht alle onderdelen in ons eigen land. Dat garandeert Belgische kwaliteitsstandaarden. En wat dichtbij gemaakt wordt, is beter voor het milieu.

2

Unieke lifestylefietsen

Vintage, retro, opvallend, een tikje zot… hoe je de ontwerpen van Achielle ook noemt, één ding moet je toegeven: deze lifestylefietsen zijn uniek. In een wereld waar je het ene fietsenmerk vaak niet van het kan onderscheiden, is het een verademing om een fabrikant te vinden die zijn eigen stijl durft te hebben. Past dit bij jou? Dan is Achielle jouw merk.

3

Op maat te maken

Uiteraard heeft Veloplan een groot aantal kant-en-klare modellen van Achielle in het aanbod. Maar wist je dat Achielle ook de optie biedt om zelf je fiets van A tot Z samen te stellen? Op die manier krijg je een fiets die 100% aansluit bij wat jij mooi vindt en wat jij nodig hebt.

4

Ook betaalbare modellen

Achielle is een premiummerk met schappelijke prijzen. Onder de € 1000 heb je al zo’n opvallende lifestylefiets. Neem je de Achielle als bedrijfsfiets in een leaseformule of fietskrediet? Dan wordt de aanschaf van hun fietsen nóg toegankelijker.

5

E-bikes met vintage design

Wist je dat Achielle ook fietsen maakt met elektrische trapondersteuning? Op deze e-bikes geraak je supervlot op je werk, want je behaalt moeiteloos 25 km/u. In de file staan behoort tot het verleden en je bespaart ook nog eens op brandstof- en parkeerkosten.

Achielle vintage retro bedrijfsfiets België

Over Achielle: het verhaal achter hun vintage fietsen

Achielle vintage retro bedrijfsfiets

In 1946 begon Achiel, de grootvader van de huidige eigenaren van de fabriek, een fietsenwinkeltje in Zwevezele. Al vanaf de start in 1946 maakte Achiel veel van zijn fietsen zelf, dus ook de frames. Hij blijkt hier goed in te zijn en als hij ook voor collega fietsenmakers frames begint te maken besluit hij zijn fietswinkel te sluiten.

In 1976 verhuizen ze naar de huidige locatie in Pittem. Door de steeds zwaarder wordende concurrentie op het vlak van frameproductie wordt in 2007 van koers veranderd. In plaats van frames te bouwen voor andere merken wordt er beslist een eigen merk te starten: dus niet enkel meer frames bouwen, maar deze ook assembleren tot volledige fietsen. Als eerbetoon aan grootvader Achiel wordt dit nieuwe fietsenmerk ‘Achielle‘ gedoopt.

Vanwege het unieke fabricageproces in België en de opvallende designs vind je Achielle in het assortiment bedrijfsfietsen van Veloplan.

Ons Achielle-aanbod

🛈 Tip! Test Achielle gratis in Antwerpen

Wil je een ritje op een retro lifestylefiets van Achielle maken? Goed idee! Werknemers en werkgevers: iedereen is welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Achielle: lease, krediet en aankoop

Achielle retro vintage bedrijfsfiets België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere Achielle-fietsen aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de fietsen zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized, Brompton en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >