Speed pedelecs, dé hybride tussen fiets en auto

Moet je meer dan 10 kilometer per enkele reis rijden om op je werk te komen? Dan vind je een reguliere fiets of een gewone e-bike misschien te langzaam. Kies dus een speed pedelec. Deze high speed fietsen zijn de perfecte hybride tussen een fiets en een auto. Je hebt de wendbaarheid en het filevermijdend vermogen van een fiets, maar met de snelheid van een wagen. Je haalt met een speed pedelec immers moeiteloos 45 km/u!

Ritje maken?

Wil je een gratis testrit maken op een speed pedelec?

Als je benieuwd bent of een speed pedelec iets voor jou is, nodigen we je uit om naar de fietsenwinkels van Fietsen De Geus te komen. Zij zijn de huisleverancier van Veloplan en helpen je graag met het maken van een gratis en vrijblijvende testrit op een speed pedelec.

Bekijk alle locaties

Welk merk speed pedelec kies jij?

Als klant van Veloplan kan je kiezen uit de onderstaande merken van speed pedelecs. Klik op de logo’s om meer over de merken te lezen!

Ik wil een speed pedelec als bedrijfsfiets, Wat nu?

Als werkgever

Wil je een fietsplan opstarten met daarin speed pedelecs en eventueel andere fietstypes? Ga een gratis en vrijblijvend gesprek aan met de Veloplan-adviseur. Hij bekijkt met jou welke financieringsvorm het beste past bij jouw bedrijf: fietslease, koop of krediet. Een afspraak is in minder dan een minuut gemaakt.

Maak een afspraak meer voordelen voor bedrijven

Als werknemer

Zie je het wel zitten om op een speed pedelec naar het werk te komen? Als je werkgever al een fietsplan via Veloplan heeft opgestart, mag je naar onze fietsenwinkels komen om een fiets te kiezen. Heeft je werkgever nog geen fietsplan? Wij staan aan jouw zijde! We helpen je baas te overtuigen.

Overtuig je baas Bezoek onze winkels

🛈 Toch liever een ander fietstype? Bij Veloplan vind je fietsen in alle soorten en maten, waaronder e-bikes, bakfietsen en plooifietsen.

Ontdek alle fietstypes

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >