Deze Antwerpse kmo’s kozen Veloplan

Lindner Hotel

Antwerpen fietslease

Zowel toeristen als zakenmensen weten viersterrenhotel Lindner bij Antwerpen Centraal te vinden. Dankzij een fietsplan geraakt team Lindner nu nog sneller bij het hotel in hartje stad.

De werknemers van het Lindner Hotel opteerden allemaal voor fietsen van zeer hoge kwaliteit. Zo werd er bij Veloplan een high-speedfiets van Riese und Müller alsmede een reguliere e-bike van dit merk besteld.
Contacteer Veloplan

Celestia

Antwerpen fietsleasing

Wat doe je als je Antwerpse team van 25 mensen snel en milieuvriendelijk vervoer nodig heeft? Celestia koos slim en zette een fietsplan op via Veloplan.

Naast de snelheid en het groene karakter van fietsen, telde voor het team van Celestia ook het kostenaspect. Via de onbelastbare kilometervergoeding kan het bedrijf hun werknemers effectief stimuleren de fiets te gebruiken.
Contacteer Veloplan

Look At Me

Elektrische bedrijfsfietsen Antwerpen

Look At Me uit Wommelgem is een signing- en printbedrijf dat gespecialiseerd is in grote formaten. In Veloplan vonden ze de ideale mobiliteitspartner.

Hun team koos elektrische fietsen van ons huismerk De Geus alsmede e-bikes van het Duitse merk Velo de Ville. Daarmee geraken de werknemers van Look At Me vlot en filevrij op hun werk en bij klanten.
Contacteer Veloplan

AFT International

fietslease België

AFT International, de totaalleverancier voor orthopedie, podologie en podotherapie, koos Veloplan voor het opstellen van een fietsplan voor hun team in Ranst.

Dankzij dit fietsplan kan het team van AFT International aan gunstige voorwaarden op de fiets stappen. Via spreiding van betaling biedt AFT als werkgever een voordelige loonruil aan de werknemers aan, zodat zij de kans hebben om voordelig een zelf gekozen fiets gebruiken.
Contacteer Veloplan

Fitopia

Fitopia, hét wellnesscentrum van Edegem, startte met Veloplan een fietslease op voor hun medewerkers.

VDW Fietslease bleek na een behoefteanalyse voor Fitopia de beste voorwaarden te bieden. Daarom kwam Wouter Cop van VDW Lease tijdens een testritevenement hun lease-idee voorstellen, terwijl Veloplan een resem aan potentiële (elektrische) fietsen kon presenteren. Dankzij deze testritten konden de medewerkers van Fitopia zelf ter plekken een offerte en een leaseberekening laten samenstellen.
Contacteer Veloplan

Curieus vzw

fietsen fietsplan

Een leaseplan voor een vzw opstellen is, vanwege de barema’s, geen evidentie, maar het lukte ons met Curieus vzw.

Hun fietsplan omvat onder andere een Urban Arrow bakfiets en een De Geus Electric e-bike. Met deze fiets kunnen hun collega’s op een voordelige, eco-vriendelijke manier van de woonplaats naar het werk rijden.

Curieus vzw is een maatschappelijke geëngageerde community die streeft naar een solidaire en inclusieve samenleving. Curieus gelooft sterk in cultuur, in haar meest diverse en verrassende vorm, als vitaal bindmiddel.
Contacteer Veloplan

Stedelijk Onderwijs

Fietsleasing Antwerpen

Stedelijk Onderwijs Antwerpen schafte via Veloplan deze handige nieuwe kinder- en goederentaxi’s aan. Twee kindjes achterop elke fiets én spulletjes in de aanhanger: da’s superslim in een stad als Antwerpen.

Overigens zullen het niet de leerlingen van Stedelijk Onderwijs zijn die achterop deze fietsen vervoerd gaan worden. De leraren zullen de fietsen namelijk voor woon-werkverkeer gebruiken, en dan is het handig als je onderweg ook even je eigen kindjes op de fiets naar school kunt brengen. Op het werk zullen de fietsen worden gebruikt voor intern transport, bijvoorbeeld door de techniekers en hun gerief.

Voor de fans van details: de fietsen zijn een Bergamont E-Cargoville LT Edition en de aanhangwagens zijn van Roland, beide geleverd door onze huisleverancier Fietsen De Geus.
Contacteer Veloplan

Gofluo

België bedrijfsfietsen koop

Samen met VDW Lease stelt Gofluo deze bedrijfsfiets ter beschikking aan hun kersverse nieuwe werkkracht, Karen.

Het was samen met Karen een oefening in het vinden van de juiste maat, maar we hebben voor alles een oplossing! De Specialized Como sl 4.0 is een verfijnd lichtgewicht. De bredere banden laten Karen zorgeloos navigeren doorheen de uitdagingen van de stad Antwerpen.

Het Belgische merk Gofluo verkoopt hippe, speelse en originele fluohesjes, maar ook andere reflecterende fietsaccessoires. Gofluo zorgde daarom voor hun eigen finishing touch: De Houston fietstas. Deze is reflecterend en waterdicht en dus de perfecte aanvulling voor deze leasefiets.
Contacteer Veloplan

Seabird

bedrijfsfietsen aankoop Antwerpen

Deze kmo uit Antwerpen kocht bij ons 6 bedrijfsfietsen van het oer-Belgische fietsenmerk Norta.

Seabird International Shipping is gespecialiseerd in het verlenen van uitgebreide logistieke diensten voor zuivelproducten en andere voedingsingrediënten. Begin april 2022 nam Seabird contact op met onze mobiliteitsadviseur. Drie weken later rijden de medewerkers rond met een fiets op maat, de Norta B3040. Een samengesteld fietsplan met verzekering en onderhoudspakket ontzorgt hen ook in dienst na verkoop.
Contacteer Veloplan

Intervest

België bedrijfsfietsen koop

Intervest, een Antwerpse kmo, schafte via Veloplan een Achielle-fiets in hun huisstijl aan.

Intervest is een beursgenoteerde en gereglementeerde Belgische vastgoedvennootschap die investeert in kantoorgebouwen en logistieke panden in België. Ze gaan hun Achielle gebruiken als poolfiets: alle medewerkers mogen de tweewieler gebruiken om naar afspraken te gaan. Slim, want zo staan ze nooit meer in de file én dragen ze bij aan een gezondere stad. Merci, Intervest!
Contacteer Veloplan

Tomorrowland

Bedrijfsfietsen festivals België

Het Belgische festival Tomorrowland heeft via Veloplan een volledig fietsplan gelanceerd: van A tot Z via fietsleasing.

De werknemers van We Are One.World (Tomorrowland) hebben via een cafetariaplan de mogelijkheid om een fiets te leasen bij Fietsen De Geus. In samenwerking met de HR-afdeling van Tomorrowland hebben wij een uitgebreid fietsplan van A tot Z gelanceerd. Door de combinatie van dit flexibel loonpakket en het feit dat de werknemers vrije keuze hebben qua type fiets rijden ondertussen heel wat medewerkers rond met hun droomfiets.
Contacteer Veloplan

Koca VZW

Antwerpen Fietslease

Veloplan doet het onderhoud van de poolfietsen die Koca vzw bij ons aangekocht.

KOCA vzw is een organisatie die kinderen, jongeren en volwassenen ondersteunt die vanuit hun kwetsbaarheid nood hebben aan buitengewoon onderwijs en/of extra zorg. KOCA heeft verschillende vestigingen binnen Antwerpen en werknemers die zich moeten verplaatsen tussen de verschillende vestigingen kunnen dit doen met één van de 30 poolfietsen die Koca bij Fietsen De Geus heeft aangekocht. Voor elke fiets is er ook een onderhoudsschema opgesteld zodat deze regelmatig worden nagekeken en gesmeerd waar nodig. Koca is een perfect voorbeeld van hoe poolfietsen binnen een organisatie kunnen worden ingezet. Daarnaast onderhouden we ook de fietsen die reeds rondreden bij Koca en nog wel wat kilometers voor de boeg hebben.

Contacteer Veloplan

Stad Leest

Fietsleasing Antwerpen

Deze boekhandel heeft via een financiële leasing bij ons een Urban Arrow cargofiets aangekocht. In eerste instantie om tijdens de coronaperiode leveringen aan huis te doen, maar nu voor alle verplaatsingen.

Stad Leest is een onafhankelijke boekhandel in Antwerpen en biedt een ruime selectie aan kinderboeken, kookboeken en literatuur. Tijdens de eerste lockdown in maart 2020 bleef men bij Stad Leest niet bij de pakken zitten en startten zij met thuislevering van de bestelde boeken bij klanten. En hoe kan dat uiteraard best? Juist ja, per fiets! Via een financiële leasing kocht Stad Leest een Urban Arrow cargobike aan bij Veloplan, liet deze helemaal bestickeren en de cargobike heeft ondertussen al heel wat kilometers op de teller. De cargobike is ondertussen een onmisbaar vervoersmiddel geworden binnen Stad Leest.

Contacteer Veloplan

Cyclant

fietsverhuur Antwerpen

Cyclant kocht fietsen bij Veloplan voor hun businessplan van fietsverhuur in Antwerpen.

Cyclant verhuurt kwalitatieve fietsen en organiseert fietstochten in en rond Antwerpen. Stadsfietsen, trekkingfietsen, bakfietsen,… je kan ze allemaal huren bij Cyclant die haar vestiging heeft vlakbij het Centraal Station. Via een aankoopformule voorzien wij Cyclant van deze kwalitatieve fietsen die heel wat afstand binnen Antwerpen afleggen. Uiteraard nemen wij ook het onderhoud van deze fietsen graag voor onze rekening.

Contacteer Veloplan

Werkmmaat

cargofiets Antwerpen

Cargofiets-advies op maat! Werkmmaat kwam bij ons om fietsspecifieke logistieke vraagstukken binnen hun bedrijf mee op te lossen.

Werkmmaat biedt jobs aan voor mensen die al lang werkzoekend zijn. Het gaat over veel meer dan werken alleen. Werkmmaat willen haar Werkmmaat’ers voorbereiden op een nog betere tewerkstelling in het reguliere arbeidscircuit.

Een succesvolle samenwerking met ons zusterbedrijf Fietsen De Geus is er ondertussen al lang. Vele Werkmmaat’ers liepen al stage in de afmontagewerkplaats en sommigen kregen zelfs een vast contract.

Een ander succesvol project in samenwerking met Veloplan is het Cargofiets-advies op maat! Werkmmaat kwam bij ons om fietsspecifieke logistieke vraagstukken binnen hun bedrijf mee op te lossen. Zo gebruiken zij cargobikes onder andere voor projecten zoals Fietskoerier Lier.

Contacteer Veloplan

Ackermans & Van Haaren

Het Antwerpse investeringsbedrijf Ackermans & Van Haaren kocht poolfietsen bij Veloplan. Dit zijn flexibele fietsen waar elke collega gebruik van mag maken om bijvoorbeeld naar een klant te gaan.

Ackermans & van Haaren positioneert zich als de voorkeurspartner op lange termijn van familiebedrijven en managementteams om hen te doen uitgroeien tot performante marktleiders en bij te dragen tot een duurzamere wereld. Via het flexibele systeem van poolfietsen heeft Ackermans & Van Haaren meerdere fietsen rondrijden.

Contacteer Veloplan

IRET Development

Advies bedrijfsfietsen Antwerpen

IRET Development, een Antwerpse projectontwikkelaar, kocht een complete fietsvloot voor de werknemers.

IRET Development is een projectontwikkelaar in vastgoed en stelt een dertigtal mensen tewerk. Deze werknemers zijn experts in hun vakgebied: juridisch, financieel, commercieel, projectmatig. IRET Development kocht bij Veloplan een fietsvloot aan om deze werknemers van een vlotte verplaatsing te kunnen voorzien.

Contacteer Veloplan

Agrafa

Antwerpen Fietslease

Cargofiets-advies op maat voor hun logistieke proces te optimaliseren, namelijk culturele affichage ophangen in steden als Antwerpen.

Sinds 1989 verspreidt Agrafa culturele affiches en posters in horeca en winkels (zogenaamde indoor affichage) en in kadernetwerken outdoor en dit over heel België. Voor een optimalisatie van het logistieke proces verleenden wij Cargofiets-advies op maat en doen de mensen van Agrafa hun afficheronde per fiets!

Contacteer Veloplan

Politie Antwerpen

Orida fietsteam Politie Antwerpen

Wij voorzien het Antwerpse Orida politiefietsteam en andere stadsdiensten van fietsen en onderhoud.

In het verleden hebben wij onder andere het Antwerpse Orida politiefietsteam en de Stad Antwerpen voorzien van bedrijfsfietsen en een onderhoudsplan. Veel medewerkers van de Stad Antwerpen zitten via hun werkgever daardoor inmiddels in een leaseplan en rijden rond met een fiets die bij ons werd aangekocht.

Contacteer Veloplan

Jouw bedrijf in deze lijst?

Bedrijven in Antwerpen kiezen een betere toekomst met (elektrische) bedrijfsfietsen. Wil jouw kmo ook gezondere collega’s, voordeliger vervoer en een fijnere leefomgeving? Ontdek de opties voor leasing, aankoop en investeringskrediet tijdens een vrijblijvend videogesprek met de Veloplan-adviseur.

Contacteer ons

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >