Een Riese & Müller als bedrijfsfiets

Fietslease Vlaanderen

Waarom een Riese und Müller als bedrijfsfiets?

1

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

In de fietsenbranche staat Riese & Müller bekend als een van de meest hoogwaardige merken. Met Duitse Gründlichkeit creëert Riese & Müller fietsen waar je als pendelaar op kan vertrouwen, jaar na jaar.

2

Zeer complete standaardafwerking

Waar je bij veel andere merken flink moet bijbetalen voor een meer luxueuze uitvoering, is dit bij Riese & Müller de standaard. Onderdelen als traploze naafversnelling en hydraulische schijfremmen zijn gewoon altijd inbegrepen. Wel zo comfortabel en veilig!

3

Elk model ook als speed pedelec

Riese & Müller is het enige merk in ons assortiment dat elk model zowel als e-bike (25 km/u) en als speed pedelec (45 km/u) kan leveren. Wil je bijvoorbeeld hun longtailfiets, de Multicharger, als speed pedelec? Riese & Müller bouwt hem voor je.

4

Sneller naar het werk

Elke Riese und Müller heeft sowieso elektrische trapondersteuning tot 25 km/u. Als je voor de speed pedelec-variant gaat zelfs tot 45 km/u. Je bent dus sneller op je werk dan met een niet-elektrische fiets. Omdat je alle files voorbij rijdt, is het vaak zelfs sneller dan een auto – zeker in de stad.

5

Moeiteloos fietsen

Dankzij de elektrische trapondersteuning kost het trappen geen enkele moeite. Geen inspanning staat gelijk aan geen zweet. Zelfs niet met tegenwind of als je een steile brug op fietst. Je komt dus altijd fris op je werk aan.

Bedrijfsfiets Riese en Müller

Over Riese & Müller: het verhaal achter hun fietsen

Bedrijfsfiets lease België

Het fietsenmerk Riese & Müller werd in 1993 opgericht door Markus Riese en Heiko Müller, twee bevriende fietsers en ingenieurs uit Duitsland. Al vanaf die eerste dag zijn hun tweewielers geliefd als bedrijfsfiets. Daarvoor zijn drie redenen:

  • De fietsen (zelfs de kleinste onderdelen) zijn gemaakt van lichte, veilige en comfortabele materialen.
  • Elke fiets is uitgevoerd met een krachtige Bosch-middenmotor die meer kracht geeft en langer meegaat dan zijn concurrenten.
  • De fietsen hebben een onweerstaanbare schoonheid.

Omdat dit merk techniek van de hoogste klasse combineert met ongekende elegantie vindt je het in ons assortiment bedrijfsfietsen.

ONS RIESE & MÜLLER-AANBOD

🛈 Tip! Test Riese & Müller gratis in Antwerpen

Wil je ontdekken hoe het is om op een Riese & Müller e-bike of speed pedelec te rijden? Zowel werknemers als werkgevers zijn welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Riese und Müller: lease, krediet en aankoop

Riese en Müller bedrijfsfiets België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere Riese und Müller-fietsen aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de fietsen zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeurt op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken doe je in minder dan 1 minuut.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Urban Arrow, Specialized, Brompton, Norta en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >