Lovens logo

Een Lovens als bedrijfsfiets

Bakfiets bedrijfsfiets Lovens

Waarom een Lovens als bedrijfsfiets?

1

Gezinsfiets van je dromen

Moet je de kinderen naar school of de sportclub brengen? Even rap een boodschap doen? Voor gezinnen is een Lovens waarlijk de fiets uit de dromen. En als bonus: geen files, geen brandstofkosten, geen parkeergeld. En je zou eens moeten weten hoe leuk kinderen het vinden om in een bakfiets te zitten!

2

Groeit mee met je noden

Elke Lovens is modulair. Een regenhuif zodat je kids droog blijven? Een beugel waar je een Maxi-Cosi in kan klikken? Er zijn letterlijk tientallen accessoires beschikbaar, zodat je Lovens meegroeit met de behoeftes van je gezin.

3

Snel op je bestemming

Elke Lovens heeft elektrische trapondersteuning tot 25 km/u. Je bent dus sneller op je werk dan met een niet-elektrische fiets. Omdat je alle files voorbij rijdt, is het vaak zelfs sneller dan een auto. Zeker in een stad als Antwerpen is een elektrische bakfiets de oplossing voor veel mobiliteitsproblemen.

4

Trappen kost geen moeite

Dankzij de elektrische trapondersteuning kost het trappen geen enkele moeite. Geen inspanning, dus ook geen zweet. Zelfs niet met tegenwind of heuvelopwaarts. En ook niet als je bak vol kinderen of boodschappen zit. Je komt altijd fris op je bestemming aan.

5

Nederlandse kwaliteit

Belgische pendelaars zijn zot van Nederlandse fietsenmerken. Daar is een heel goede reden voor: de fietsen van onze noorderburen staan bekend om hun hoge kwaliteit. Dat maakt van Lovens een betrouwbare partner voor je dagelijkse woon-werkverkeer.

Bakfietsen bedrijfsfietsen

Over Lovens: het idee achter hun elektrische bakfietsen

Lovens bakfietsen België

Met hun elektrische bakfietsen maakt de Nederlandse fabrikant Lovens werk van alternatieve vormen van mobiliteit. Hun missie is het gebruik stimuleren van elektrische vervoersmiddelen, zoals de bakfiets, die bijdragen aan een duurzamere toekomst, vol gemak, vrijheid en plezier. Hun elektrische bakfietsen zijn van hoogstaande kwaliteit en onderhoudsarm. Met een state-of-the-art design en vernieuwende technologie streven ze naar bakfietsen die nét een stapje beter zijn dan hun concurrenten.

Vanwege hun ambitieuze missie en hun hoogwaardige bakfietsen vind je Lovens in het assortiment bedrijfsfietsen van Veloplan.

ONS LOVENS-AANBOD

🛈 Tip! Test Lovens gratis in Antwerpen

Wil je zelf een elektrische bakfiets van Lovens ervaren? Werknemers en werkgevers: iedereen is welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Lovens: lease, krediet en aankoop

Lovens elektrische bakfietsen België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere elektrische bakfietsen van Lovens aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de bakfietsen zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeurt op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >