Jouw pendeltocht met de fiets!

Werk je in Antwerpen en vind je het belangrijk dat je vlot, gezond en milieuvriendelijk op je werk kan geraken? Vertel je werkgever dan over Veloplan. Wij zorgen namelijk voor bedrijfsfietsen bij Antwerpse kmo’s. Je weet het: op de fiets zoef je alle files voorbij, krijg je je dagelijkse dosis lichaamsbeweging én ben je zo eco-vriendelijk als een Alpenweide.

En wat superfijn is voor je baas: bedrijfsfietsen hebben grote fiscale voordelen én passen perfect bij een bedrijf dat een maatschappelijk verantwoord imago wil hebben. Win-win!

Overtuig je werkgever

P.S. Heeft je werkgever al een fietsplan opgestart? Vraag dan op deze pagina je offerte op maat aan.

5 voordelen van bedrijfsfietsen voor jou als werknemer

1

Fietsers halen meer voldoening uit hun werk

Lichaamsbeweging zorgt voor een helder hoofd. Als fietser kom je ontspannen aan op je werk. Je concentreert je beter en presteert beter. Daarom haal je meer voldoening uit je werk.

2

Fietsers kennen geen filestress

Als fietser rij je om de files heen. Je maakt gebruik van de honderden kilometers aan Antwerpse fietspaden waar het verkeer nooit stilstaat. Geen files betekent: snellere verplaatsingen en minder frustratie.

3

Fietsers besparen geld

Als je fietst bespaar je honderden euro’s per jaar. Geen parkeergeld, geen brandstofkosten. Veel fietsende werknemers krijgen bovendien een fietsvergoeding. Doe je je auto helemaal weg? Dan bespaar je ook op wegenbelasting en autoverzekeringen.

4

Fietsers zorgen voor een leefbaar Antwerpen

Iedere rit die niet in een auto gemaakt hoeft te worden, draagt bij aan een leefbare stad. Als fietsende werknemers weet je dat je actief bijdraagt aan een gezondere leefomgeving. En daar ben je trots op.

5

Fietsers vinden altijd een passende fiets

Als je zoveel mogelijk (of alle) ritten met de fiets wil doen, heb je een fiets nodig die past bij je levensstijl. Als moderne fietser weet je dat de keuze reuze is: van elektrische bakfietsen tot racefietsen en van e-bikes tot vouwfietsen.

Overtuig je werkgever

Wil je graag vlotter van en naar je werk pendelen? Uitstekende keuze. Wij helpen je graag om je werkgever te overtuigen dat bedrijfsfietsen een prima plan zijn.

Vul het formulier in en wij sturen je werkgever de ultieme argumenten om te investeren in bedrijfsfietsen. Als je wilt, kan je je eigen naam toevoegen aan het mailtje dat we naar je werkgever sturen. Zo wordt de boodschap nog persoonlijker.

Kom ons assortiment bedrijfsfietsen bewonderen

Start jouw werkgever binnenkort een Veloplan op? Of wil je jouw pleidooi kracht bijzetten en ons topaanbod al eens komen bekijken? Je bewondert het assortiment van Veloplan in de fietsenwinkels van Fietsen De Geus in Antwerpen, Berchem en Edegem.

Bezoek onze fietsenwinkels Bekijk het assortiment

Onze bedrijfsfietsenblog

 

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >