Bergamont logo

Een Bergamont als bedrijfsfiets

Bergamont longtailfiets bedrijfsfiets België

Waarom een Bergamont als bedrijfsfiets?

1

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

In de fietsenbranche staat Bergamont, net als menig ander Duits merk, bekend als een fabriek met zeer hoge productiestandaarden. Met Duitse Gründlichkeit creëert Bergamont bakfietsen, stadsfietsen, gravelbikes en longtailfietsen waar je als pendelaar op kan vertrouwen. Elke rit weer.

2

Gevarieerd aanbod

Gezinsvriendelijk, sportief of basic: de kans is groot dat je de tweewieler van je dromen in het gamma van Bergamont vindt. Hun bakfietsen en longtailfietsen zijn ideaal voor het vervoeren van kinderen en boodschappen. De gravelbikes kunnen de sportieve pendelaar bekoren. En de stadsfietsen zijn er voor hen die gewoon een no-nonsens rijwiel willen.

3

Ook betaalbare modellen

Bergamont is weliswaar een A-merk, maar dat wil niet zeggen dat je per se veel moet betalen. Onder de € 1000 heb je al een solide stadsfiets. Neem je een Bergamont als bedrijfsfiets in een leaseformule of fietskrediet? Dan wordt de aanschaf van hun tweewielers nóg toegankelijker, zelfs als je een duurder model kiest.

4

Sneller naar het werk

Neem je een Bergamont met een elektrische hulpmotor? Dankzij deze trapondersteuning kan je er zeker van zijn dan je bijzonder vlot op je werk geraakt. Omdat je alle files voorbij rijdt, heb je bovendien minder stress. Zeker in een stad als Antwerpen is een e-bike een van de meest praktische vervoersmiddelen.

5

e-bikes met Bosch-motor en -batterij

Bergamont maakt geen compromissen op de kwaliteit van de onderdelen die ze gebruiken. Dat bemerk je onder andere aan de motoren en batterijen van hun e-bikes. Deze zijn altijd van het Duitse premiummerk Bosch. Dit merk is synoniem met betrouwbaarheid en kracht.

Bergamont gravelbike bedrijfsfiets België

Over Bergamont: de geschiedenis van hun fietsen

Bergamont elektrische bedrijfsfiets België

Bergamont is een Duits fietsmerk. Het merk is nog relatief nieuw op de Belgische markt, maar het maakt al sinds 1993 fietsen in Sankt Pauli, de meest eigenzinnige wijk van Hamburg. Misschien is het wel vanwege deze eigenzinnigheid dat een Bergamont-fiets de meest uiteenlopende terreinen aankan, van de Antwerpse straten tot het steilste Alpen-pad.

Vanwege hun diverse assortiment en hun uitstekende reputatie vind je Bergamont in het assortiment bedrijfsfietsen van Veloplan.

ONS BERGAMONT-AANBOD

🛈 Tip! Test Bergamont gratis in Antwerpen

Wil je een ritje maken op een stadsfiets, longtailbike, bakfiets of gravelbike van Bergamont? Topidee! Iedereen is welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Bergamont: lease, krediet en aankoop

Bergamont longtailfiets bedrijfsfietsen België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere Bergamont-fietsen aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de fietsen zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized, Brompton en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >