Patria logo

Een Patria als bedrijfsfiets

Patria reisfiets kopen lease krediet

Waarom een Patria als bedrijfsfiets?

1

Pendel- en reisfiets in één

Als je een bedrijfsfiets zoekt waarmee je in weekenden en vakanties op reis kan gaan, dan is Patria een topkeuze. Patria is namelijk een van de meest gerenommeerde merken van reisfietsen. Het is een ideale combo: doordeweeks gebruik je je Patria voor woon-werkverkeer en in je vakanties voor mooie reizen.

2

Onverwoestbare vakantiefiets

Wanneer je met je fiets op vakantie gaat, stel je hoge eisen. Met Patria zit je zeker goed, want dit merk gebruikt alleen de beste kwaliteit frames, onderdelen en accessoires. Made in Germany mag je absoluut als een kwaliteitslabel zien!

3

Fiets op maat

In het gamma van Veloplan vind je meerdere reeds geconfigureerde Patria’s. Waar dit merk echter in uitblinkt, is hun maatwerk. Je kan je reisfiets volledig op maat van je behoefte laten ontwerpen, tot in het kleinste detail. Dit garandeert dat je een tweewieler krijgt die 100% bij jouw noden past.

4

Ook elektrische reisfietsen

Wil je altijd de wind in de rug hebben? Optioneel kan je je Patria laten uitvoeren met een elektrische motor die trapondersteuning biedt. Een elektrische reisfiets biedt voordelen tijdens je woon-werkverkeer, want je komt nooit meer bezweet op je werk aan. En op reis zorgt het ervoor dat je nét iets makkelijker de grotere heuvels bedwingt.

5

Snel op je werk

Files behoren tot het verleden wanneer je voortaan met je Patria-fiets naar het werk rijdt. Kies je bovendien elektrische trapondersteuning? Dan zal het extra vlot gaan, want een e-bike behaalt moeiteloos 25 km/u. Geloof ons gerust als we zeggen dat je je wagen niet zal missen!

Patria reisfiets

Over Patria: De filosofie achter hun reisfietsen

Patria elektrische reisfiets

Het merk Patria bestaat al sinds 1898, toen het in de Duitse plaats Solingen werd opgericht. Zelfs in de jaren 1950, toen mensen massaal de auto kozen, bleef Patria geloven in de kracht van de fiets. En dat zijn ze sindsdien blijven doen door met de hand oersterke fietsen te produceren.

Zelfs vandaag de dag bieden ze 15 jaar garantie op hun frames. Hieruit blijkt hoe hard ze geloven in de kwaliteit van hun producten. Deze kwaliteitsgarantie maakt dat Patria over de jaren een sterke focus heeft gekregen op reis- en trekkingfietsen. Dit type tweewieler krijgt namelijk buitengewoon veel te verduren en moet daarom extra stevig zijn.

Om de Belgische fietser een hoogwaardig merk van reis- en pendelfietsen aan te kunnen bieden, vind je Patria in het gamma bedrijfsfietsen van Veloplan.

ONS PATRIA-AANBOD

🛈 Tip! Test Patria gratis in Antwerpen

Wil je een ritje op een reis- of trekkingfiets van Patria maken? Goed idee! Werknemer of werkgever: iedereen is welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Patria: lease, krediet en aankoop

Patria reisfiets fietsleasing

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere Patria-fietsen aanschaffen? Of wil je dit als werknemer van een kmo met een fietsplan doen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen.

Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de Patria’s zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Koga, Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized en Brompton.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >