Nihola cargofiets fietsplan Antwerpen

Een Nihola als bedrijfsfiets

Nihola leasing Antwerpen België

Waarom een Nihola als bedrijfsfiets?

1

Altijd stabiel

Eens je met een bakfiets rijdt, is deze altijd wel stabiel. Maar ook wanneer je stilstaat, wil je stabiliteit. Een bakfiets met slechts twee wielen biedt dit echter niet. Daarom hebben de cargobikes van Nihola drie wielen. Zo ben je steeds verzekerd van perfecte stabiliteit, ook als je voor het rode licht moet wachten of als je je kids in de bak zet.

2

De ideale autovervanger

Jouw gezin heeft een druk leven: naar school, naar het werk, boodschappen doen. Doe je dit echter met de auto, dan ben je veel tijd kwijt aan files en geld aan brandstof. Een cargofiets van Nihola is de ideale autovervanger. Moeiteloos rij je de files voorbij – en dat zonder een euro aan brandstof of parkeergeld uit te geven.

3

Opvallend ontwerp

Vind je ‘gewoon’ maar saai? De ontwerpers bij Nihola snappen dat. Daarom heeft elke Nihola een opvallend ontwerp dat gekenmerkt wordt door ronde vormen en stoere, stevige materialen. Deze materiaalkeuze heeft overigens als bijkomend voordeel dat een Nihola extreem stevig is. Top voor de veiligheid van je kinderen!

4

Elektrische ondersteuning

Bijna alle bakfietsen van Nihola zijn voorzien van een elektrische hulpmotor. Die geeft trapondersteuning tot 25 km/u, zodat je uiterst vlot op je werk of tot aan de school van je kinderen geraakt. Zeker in en om een stad als Antwerpen is een elektrische cargofiets een van de snelste vervoermiddelen.

5

Deense kwaliteit

Nihola is ontstaan in fietsland Denemarken. Al hun cargobikes worden al sinds 1998 met de hand in Kopenhagen gebouwd, dus je kan zeker zijn van de allerhoogste kwaliteit.

Nihola fietsplan kmo België

Over Nihola: het verhaal van hun bakfietsen

Nihola bakfiets België

In 1998 bezocht werktuigbouwkundig ingenieur Niels Holme Larsen een bakfietstentoonstelling in Kopenhagen. Toen hij de volgende dag in de krant las dat bakfietsen perfect met auto’s kunnen concurreren, besloot hij een lichte en stabiele bakfiets te bouwen.

Voor de eerste 100 fietsen deed Niels al het werk zelf vanuit zijn achtertuin in Kopenhagen, maar inmiddels is Nihola een volwaardige fietsfabriek. Eén ding is gebleven: elke fiets wordt nog steeds met de hand gebouwd.

Vanwege hun grote stabiliteit vind je de fietsen van Nihola in het assortiment van Veloplan.

ONS Nihola-AANBOD

🛈 Tip! Test Nihola gratis in Antwerpen

Wil je een ritje maken op een cargofiets van Nihola? Dat moedigen we aan, want op die manier ervaar je de stabiliteit van deze driewielers. Iedereen is welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Nihola: lease, krediet en aankoop

Nihola cargobike fietslease België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere bakfietsen van Nihola aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de cargofietsen zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Lovens, Bullitt en Butchers & Bicycles.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >