Jan Janssen logo

Een Jan Janssen als bedrijfsfiets

Jan Janssen gravelbike

Waarom een Jan Janssen als bedrijfsfiets?

1

Voor werk én vakantie

Zoek je een fiets die niet alleen op werkdagen maar ook in je vakantie handig is? Jan Janssen bouwt reisfietsen. Daarmee kan je doordeweeks naar je werk rijden en in weekenden en vakanties ga je ermee op avontuur.

2

Veilig met zware bepakking

Niet elke fiets is geschikt voor een fietsreis. Wanneer je een fiets namelijk zwaar bepakt, moet het frame dit grote gewicht aankunnen. De tweewielers van Jan Janssen zijn speciaal hiervoor gebouwd. Dit garandeert comfort én veiligheid tijdens je reizen.

3

Reisfiets op maat

In het gamma van Veloplan vind je meerdere reeds geconfigureerde fietsen van Jan Janssen. Dit merk is echter ook sterk in maatwerk. Je kan je reisfiets tot in het kleinste detail zelf samenstellen. Zo weet je zeker dat je een fiets koopt of leaset die bij jouw behoeftes past.

4

Nederlands familiebedrijf

Nadat de Nederlandse wielrenner Jan Janssen in 1968 de Tour de France wint, begint hij zijn eigen fietsenmerk. Net als met zijn wielercarrière wil hij met zijn fietsenmerk de hoogste verwachtingen waarmaken. En dat lukt! Nog altijd staat de familie Janssen aan het roer van een fabriek met de strengste kwaliteitseisen.

5

Nooit meer in de file

Kies je een Jan Janssen als vervoersmiddel, dan weet je dat je nooit meer in de file zal staan. Met deze rijwielen passeer je al het verkeer en kom je gezond en stressvrij op je werk aan. Je auto missen? Dat zal niet gebeuren!

Jan Janssen gravelbike

Over Jan Janssen: Het verhaal achter hun fietsen

Jan Janssen racefiets

Jan Janssen schreef in 1968 geschiedenis door als eerste Nederlander de Tour de France te winnen. Vrijwel direct na zijn wielercarrière begint hij zijn eigen wielermerk. Als wielrenner was hij ambitieus en dat verandert niet nu hij een fietsfabriek heeft, want de tweewielers worden al rap alom geroemd om hun betrouwbaarheid en comfort.

In 1995 stappen de broers Jan Janssen Junior en Pierre Janssen in bij het bedrijf. Daarmee is voortzetting als familiebedrijf gegarandeerd en kunnen fietsers ook in de toekomst zeker zijn dat de firma Jan Janssen de hoogste kwaliteit blijft leveren.

Om de Vlaamse fietser een hoogwaardig merk van reis- en pendelfietsen aan te kunnen bieden, vind je Jan Janssen in het gamma bedrijfsfietsen van Veloplan.

ONS Jan Janssen-AANBOD

🛈 Tip! Test Jan Janssen gratis in Antwerpen

Wil je een ritje op een reis- of trekkingfiets van Jan Janssen maken? Goed idee! Werknemer of werkgever: iedereen is welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Jan Janssen: lease, krediet en aankoop

Jan Janssen gravelbike

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere Jan Janssen-fietsen aanschaffen? Of wil je dit als werknemer van een kmo met een fietsplan doen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen.

Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de fietsen zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Koga, Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized en Brompton.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >