Winther bakfiets leasing

Een Winther als bedrijfsfiets

Winther Cargoo bakfiets leasing België

Waarom een Winther als bedrijfsfiets?

1

Hoge stabiliteit

Wanneer je op een bakfiets rijdt, is deze eigenlijk altijd wel stabiel. Het kan echter lastig worden als je stilstaat, bijvoorbeeld voor een rood licht of als je je kids in de bak laat stappen. Daarom hebben de cargobikes van Winther drie wielen. Daarmee heb je ook bij stilstand perfecte stabiliteit, wat goed is voor jou én voor je passagiers.

2

Alternatief voor de auto

Naar school, naar het werk, boodschappen doen: gezinnen zoals dat van jou hebben een druk leven. Kies je de auto, dan ben je veel tijd kwijt aan files. En goedkoop is je wagen ook niet in aanschaf en gebruik. Een cargofiets van Winther is de ideale autovervanger. Geen files, geen brandstof, geen parkeergeld – ideaal!

3

Betrouwbare techniek

Winther hecht niet alleen belang aan de rijervaring, maar ook aan comfort en veiligheid. Dit komt onder andere tot uiting in de schokbestendige en stevige cabines, de speciaal voor kinderen ontworpen zitjes, en de betrouwbare remmen.

4

Elektrische ondersteuning

Bijna alle fietsen van Winther zijn voorzien van een elektrische hulpmotor. Die geeft trapondersteuning tot 25 km/u, zodat je uiterst vlot op je werk of tot aan de school van je kinderen geraakt. Zeker in en om een stad als Antwerpen is een elektrische bakfiets een van de snelste vervoermiddelen.

5

Kwaliteit uit Denemarken

Net als andere befaamde fietsmerken, zoals Nihola en Butchers & Bicycles, is Winther ontstaan in fietsland Denemarken. A. Winther A/S is een van de oudste fietsfabrieken van Denemarken. De geschiedenis gaan terug tot 1932. Ervaring zorgt voor kwaliteit, en daar profiteer jij van.

Winther elektrische bakfiets leasing

Over Winther: het verhaal van hun cargofietsen

Winther Cargoo elektrische bakfiets Antwerpen

A. Winther A/S is opgericht in 1932 en daarmee een van de oudste fietsfabrieken van Denemarken. Vandaag de dag is Winther nog steeds een familiebedrijf – nu geleid door de derde generatie.

Het begon allemaal als een hobby toen smid Anders Winther begon met de productie van sleeën en driewielers. De producten werden al snel een succes en vandaag de dag houdt Winther vast aan dezelfde waarden en productprincipes als toen, namelijk: goed ontwerp, hoge kwaliteit en uitzonderlijke veiligheid.

Vanwege hun grote stabiliteit en hoge inzetbaarheid vind je de fietsen van Winther in het assortiment van Veloplan.

ONS Winther-AANBOD

🛈 Tip! Test Winther gratis in Antwerpen

Wil je een ritje maken op een cargofiets van Winther? Dat moedigen we aan, want op die manier ervaar je de stabiliteit van deze driewielers. Iedereen is welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Winther: lease, krediet en aankoop

Winther Cargoo cargobike Antwerpen

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere bakfietsen van Winther aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de cargofietsen zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Lovens, Bullitt en Carqon.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >