Een Cannondale als bedrijfsfiets

Cannondale racefiets fietsleasing België

Waarom een Cannondale als bedrijfsfiets?

1

Merk van wereldkampioenen

Vele zeges op de Giro d’Italia, Tour de France en La Vuelta zijn op een racefiets van Cannondale behaald. Hetzelfde geldt voor cross-country (XC) mountainbiken, waar Cannondale eveneens bijdroeg aan menig overwinning. Dus wat denk je… wil je naar je werk op een kampioenenfiets?

2

Ruim sportief gamma

Cannondale werkt al sinds 1971 aan het uitbreiden van hun assortiment, met als aangenaam resultaat dat je nu kan kiezen uit een resem koersfietsen, gravelbikes en mountainbikes. Wat je wensen en budget ook zijn: Cannondale levert een topfiets.

3

Superieure kwaliteit

Het onderscheidend vermogen van Cannondale-fietsen zit in hun ijzersterke en toch vederlichte aluminium- en carbonframes. Hierbij wordt het innovatie Amerikaanse ontwerpteam ondersteund door een Europees peloton vakmannen dat instaat voor uiterst precieze productie.

4

Innovatief en rebels

Al sinds Joe Montgomery Cannondale in het leven riep, heeft het merk tegen de schenen van het establishment geschopt. Cannondale is de uitvinders van de Lefty-voorvork, pionier van mountainbikes met Headshok-voorvorkvering en makers van racefietsen die zó licht zijn, dat ze verzwaard moeten worden om aan de Tour te mogen deelnemen.

5

Ook elektrische koersfietsen en MTB’s

Over innovatie gesproken: in het Cannondale-aanbod vind je zelfs koersfietsen en mountainbikes met een elektrische hulpmotor. Het is valsspelen in de ogen van sommige traditionalisten, maar steeds meer fietsers ontdekken het ondersteunende genot van deze futuristische sportfietsen.

Cannondale gravelbike fietsleasing België

Over Cannondale: Het verhaal van hun fietsen

Cannondale mountainbike bedrijfsfiets België

Vanuit een kleine werkplaats in Connecticut begon Cannondale ruim 40 jaar geleden aan een revolutie waar fietsers wereldwijd nog steeds van profiteren. Het merk begon te experimenteren met baanbrekende materialen, ergonomie en technologie, en heeft sindsdien eigenlijk niets anders gedaan. Ze omarmden aluminium en carbon (koolstofvezel) als framemateriaal terwijl andere fabrikanten het traditionele staal bleven gebruiken. De fietswereld kreeg een andere schok na de introductie van de enkelzijdige vork (de Lefty).

Hier in Europa werd Cannondale pas echt populair toen in 1997 Ivan Gotti de Giro d’Italia won met een Cannondale-fiets die voorzien was van een CAAD 3-frame (CAAD staat voor Cannondale Advanced Aluminium Design). Vanaf dat moment zijn fietsers in België massaal overgestapt op Cannondale.

Een Cannondale is inzetbaar voor woon-werkverkeer én biedt een gigantische meerwaarde in de vrije tijd. Daarom vind je dit merk in het assortiment bedrijfsfietsen van Veloplan.

ONS Cannondale-AANBOD

🛈 Tip! Test Cannondale gratis in Antwerpen

Wil je ontdekken of een koersfiets, mountainbike of gravelfiets van Cannondale iets voor jou is? Zowel werknemers als werkgevers zijn welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Cannondale: lease, krediet en aankoop

Cannondale racefiets leasing Antwerpen

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere Cannondale-fietsen aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de koersfietsen, mountainbikes en gravelfietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de sportfietsen zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken doe je in minder dan 1 minuut.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Ridley, Specialized, Bergamont, Scott en Santos.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >