Muli logo

Een Muli als bedrijfsfiets

Muli elektrische bakfiets

Waarom een Muli als bedrijfsfiets?

1

Opvouwbare bakfiets

Een opvouwbare bakfiets? Het klinkt als iets wat niet kan, maar Muli bewijst het tegendeel. In uitgeklapte staat zijn hun tweewielers een veelzijdige bakfiets. En ingeklapt is zijn ze even breed als een gewone stadsfiets. Zo neem je een Muli makkelijk mee in de lift, in de gang van je woongebouw en in de trein.

2

Licht in gewicht

De meeste bakfietsen zijn veel te zwaar om op te tillen. Ook hierin is Muli anders. Hun niet-elektrische cargobikes wegen slechts 24 kilogram en de elektrische variant is maar 6 kilo zwaarder. Daardoor is elke Muli eenvoudig op te heffen. Ideaal als je de fiets bijvoorbeeld een paar treden moet optillen om hem in je huis te krijgen.

3

Elektrisch én niet-elektrisch

Zoveel mensen, zoveel wensen. Niet iedereen heeft nood aan een elektrische bakfiets die 25 kilometer per uur haalt. Daarom maakt Muli ook een niet-elektrische versie van hun tweewieler, de Muli Muskel. Deze is net zo handig, maar heeft een buitengewoon aangenaam prijskaartje én is nog lichter in gewicht.

4

Op maat van je wensen

Elke Muli is in hoge mate te configureren naar jouw eigen wensen. Je betaalt dus alleen voor de onderdelen en accessoires die jij écht nodig hebt. De opties zijn talloos. Denk aan een kinderhuif, kinderstoeltjes, bagagedrager of GPS-tracker.

5

Duitse kwaliteitsfietsen

Zeg je Duitse fabricage, dan zeg je kwaliteit en degelijkheid. Muli heeft zijn roots in Westerwald en bouwt en ontwerpt fietsen met de precisie waarom hun landgenoten bekend staan. Jij krijgt daardoor een comfortabele fiets die vele jaren meegaat.

Muli Muskel

Over Muli en hun opvouwbare cargobikes

Muli bakfiets

In 2016 ontstonden de eerste Muli-prototypes in de omgebouwde schuur van de oma van de twee oprichters, Jonas en Sören. Dit vond plaats op het platteland van het Duitse Westerwald. Al in 2017 rolden de eerste Muli’s door de straten van grote steden.

Muli ontgroeide oma’s schuur al rap en vond een toekomstbestendige thuisbasis in de stad Keulen. Daar bewijzen ze dat Muli een fabrikant is om respect voor te hebben. En niet alleen vanwege hun unieke inklapbare cargobikes, maar ook vanwege hun bedrijfscultuur. Muli is een firma waar solidariteit wordt beoefend en persoonlijke ontwikkeling mogelijk wordt gemaakt. Hoge lonen, winstdeling, flexibele werktijden en gezinsvriendelijkheid zijn voor hen vanzelfsprekend.

Vanwege hun inklapbaarheid en lichte gewicht vind je de tweewielers van Muli in het assortiment bedrijfsfietsen van Veloplan.

ONS Muli-AANBOD

🛈 Tip! Test Muli gratis in Antwerpen

Wil je een testrit maken op de bijzondere bakfietsen van Muli? Dat moedigen we aan. Iedereen is daarom welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Muli: lease, krediet en aankoop

Muli cargofiets

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere Muli-bakfietsen aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de cargobikes zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Bullitt, Lovens en Muli.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >