Butchers and Bicycles bakfietsen leasing België

Een Butchers & Bicycles als bedrijfsfiets

Butchers and Bicycles fietsleasing België

Waarom een Butchers & Bicycles als bedrijfsfiets?

1

Ook stabiel in stilstand

Een bakfiets met slechts twee wielen kan in stilstand onstabiel zijn. Dat is lastig wanneer je je kindjes in de bak wilt zetten of als je voor een rood stoplicht staat. Met een bakfiets van Butchers & Bicycles heb je dit probleem niet. Deze cargobikes hebben namelijk drie wielen, waardoor je altijd verzekerd bent van perfecte stabiliteit.

2

Natuurlijk rijbeleving door kantelmechanisme

De meeste bakfietsen (ongeacht of ze twee of drie wielen hebben) hebben een onnatuurlijk stuurgedrag dat niet lijkt op een traditionele fiets. De cargofietsen van Butchers & Bicycles rijden echter wél heel natuurlijk. Dat komt omdat deze fietsen een doordacht kantelmechanisme hebben, hetgeen de rijstijl van een ‘gewone’ fiets nabootst.

3

Oogstrelend design

Wil je niet alleen een fiets die praktisch is, maar die ook nog eens erg mooi is? Dan ben je bij Butchers & Bicycles aan het juiste adres. Zet bakfietsen van tien merken op een rij en de Butchers & Bicycles springt er direct uit. Het oogstrelende, ongewone ontwerp van hun driewielers zorgen ervoor dat jouw vervoermiddel een ware eyecatcher is.

4

Elektrisch ondersteund

De bakfietsen van Butchers & Bicycles zijn altijd voorzien van een elektrische hulpmotor. Die biedt trapondersteuning tot 25 km/u, zodat je uiterst vlot op je werk geraakt. Zeker in en om een stad als Antwerpen is een elektrische bakfiets een van de meest praktische vervoersmiddelen.

5

Deense kwaliteit

Butchers & Bicycles komt uit fietsland Denemarken. In hun ateliers in Kopenhagen maken ze geen compromissen op de kwaliteit van de ontwerpen, materialen en afwerking. Dankzij deze befaamde Scandinavische precisie rij jij altijd op een bakfiets die zeer doordacht en perfect geassembleerd is.

Butchers and Bicycles fietsleasing

Over Butchers & Bicycles: De slimheid van hun bakfietsen

Butchers and Bicycles fietsplan België

Butchers & Bicycles is opgericht vanuit de droom om echt een verschil te maken voor gezinnen. In het hart van Kopenhagen bouwt dit merk unieke elektrische bakfietsen met drie wielen. Het grote doel is gezinnen meer quality time te geven.

De cargobikes van Butchers & Bicycles blinken uit in hun stabiliteit die te danken is aan de drie wielen. Daarnaast is het natuurlijke rijgedrag een van hun opvallende eigenschappen, wat voortkomt uit het kantelmechanisme dat je maar zelden bij bakfietsen aantreft.

Vanwege hun uitzonderlijke stabiliteit en natuurlijke rijgedrag vind je Butchers & Bicycles in het assortiment bedrijfsfietsen van Veloplan.

ONS Butchers & Bicycles-AANBOD

🛈 Tip! Test Butchers & Bicycles gratis in Antwerpen

Wil je een ritje maken op een cargofiets van Butchers & Bicycles? Prima plan natuurlijk, want alleen op die manier ervaar je de stabiliteit en het natuurlijke rijgedrag. Iedereen is welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Butchers & Bicycles: lease, krediet en aankoop

Butchers and Bicycles bedrijfsfiets

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere bakfietsen van Butchers & Bicycles aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de bakfietsen zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze vier locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Lovens, Bullitt en Batavus.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >