Opium bikes logo

Een Opium als bedrijfsfiets

Opium speed pedelecs fietsen België

Waarom een Opium als bedrijfsfiets?

1

Tot 350 km met een volle batterij

Met een volle batterij van een Opium speed pedelec rij je tot maar liefst 350 kilometer. Dat maakt van een Opium niet alleen een betrouwbare partner voor dagelijks woon-werkverkeer, maar ook voor ontspannen uitstapjes en zelfs fietsvakanties.

2

Zwitsers vakmanschap

Zwitserland is het land van horloges die tot op de seconde precies lopen. Deze mate van precisie vind je ook in het ontwerp van de Opium speed pedelec. Iedere fiets van Opium wordt gebouwd volgens de hoogste kwaliteitseisen, zodat je er elke dag op kan vertrouwen.

3

Veiliger remmen dankzij ABS

Het antiblokkeringssysteem (ABS) garandeert een betere stabiliteit en beheersbaarheid van de Opium speed pedelec. Het vermindert de kans dat het achterwiel van de grond komt. En bij onverwachtse remacties is de kans om over de kop te vliegen aanzienlijk kleiner.

4

Superieur licht

Elke tweewieler van Opium heeft Lupin, het helderste verlichtingssysteem in de fietsenbranche. Het heeft zelfs een grootlichtfunctie voor wanneer goed zien extra belangrijk is. Zo ben je zeker dat je zelfs op de donkerste winteravonden je high-speed fiets veilig kan gebruiken.

5

anti-diefstalhardware en -software

De speed pedelecs van Opium hebben verregaande anti-diefstalhardware en -software. De sleutelloze startonderbreker voorkomt diefstal van je fiets. Word de speed pedelec toch gestolen? De ingebouwde GPS-tracker heeft een locatiefunctie en anti-diefstaltracking.

Opium high-speed fiets België

Over Opium: de filosofie achter hun fietsen

Opium speed pedelec

De fietsen van Opium zijn ontwikkeld voor een groot bereik. Zo willen ze van de fiets ook een zinnig vervoermiddel maken voor mensen die lange tot zeer lange afstanden moeten afleggen. Opium gebruikt de nieuwste technologieën en de beste componenten om te garanderen dat je elke rit, dag na dag, op de fiets kan vertrouwen.

Omdat elke e-bike van Opium probleemloos de 45 km/u haalt, is de fiets ideaal voor zorgeloos woon-werkverkeer en lange tochten. Dankzij het Zwitserse vakmanschap weet je dat je nooit een druppel zweet zal ervaren: de hoogwaardige elektrische motor stuwt je als het ware vooruit. Ook als je wind tegen hebt. Ook als je een heuvel op moet.

Iedere fiets van Opium biedt een waardig alternatief voor de (bedrijfs)auto. Daarom vind je dit merk in het assortiment bedrijfsfietsen van Veloplan.

ONS Opium-AANBOD

🛈 Tip! Test Opium gratis in Antwerpen

Wil je ontdekken hoe het is om op een high-speed e-bike van Opium te rijden? Zowel werknemers als werkgevers zijn welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Opium: lease, krediet en aankoop

Opium speedbikes België

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere Opium-fietsen aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de speed pedelecs. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de speed pedelecs zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken doe je in minder dan 1 minuut.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Specialized, Brompton en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >