Yoonit logo fietsen

Een Yoonit als bedrijfsfiets

Yoonit bakfiets fietsleasing België

Waarom een Yoonit als bedrijfsfiets?

1

Snel wisselen van bak

Dankzij een handig kliksysteem zet je rap een andere bak op je Yoonit-bakfiets. Het duurt slechts enkele seconden om je Yoonit te transformeren van een gezinsvoertuig naar een minivrachtwagen. Kinderen naar school brengen en daarna een stoel halen bij de meubelwinkel? In een oogwenk is je fiets er geschikt voor.

2

rijgemak van een gewone fiets

Een Yoonit heeft weliswaar het laadvermogen van een cargobike, maar door de uitgekiende framegeometrie heb je het rijgemak van een reguliere fiets. Er is dus niets onhandelbaars of zwaars aan een Yoonit. Als je op een stadsfiets kan fietsen, kan je ook met een Yoonit op pad. Met een lengte van 177,5 cm is elke Yoonit zelfs korter dan een gewone fiets. Hij past daarom in liften en kan makkelijk worden opgeborgen in kelders, garages en appartementen.

3

Elektrisch én niet-elektrisch

Zoveel mensen, zoveel wensen. Niet iedereen heeft nood aan een elektrische bakfiets zoals de Yoonit Electric. Daarom maakt Yoonit ook een niet-elektrische versie van hun tweewieler, de Yoonit Classic. Deze is net zo handig, maar heeft een buitengewoon aangenaam prijskaartje.

4

Sneller naar het werk

Kies je de Yoonit Electric, dan ben je gegarandeerd sneller op je werkplek of andere bestemmingen binnen de stad. Deze fiets heeft namelijk een elektrische hulpmotor waarmee je moeiteloos de 25 km/u haalt. Snel fietsen was nog nooit zo simpel.

5

Duitse kwaliteitsfietsen

Zeg je Duitse fabricage, dan zeg je kwaliteit en degelijkheid. Yoonit heeft zijn roots in Hamburg en bouwt en ontwerpt fietsen met de precisie waarom hun landgenoten bekend staan. Jij krijgt daardoor een comfortabele fiets die vele jaren meegaat.

Yoonit bakfiets fietsleasing België

Over Yoonit: de slimheid van hun cargofietsen

Yoonit Electric cargofiets fietsleasing

In 2020 presenteerde Yoonit voor het eerst zijn compacte cargofietsen aan de wereld: de Yoonit Classic en de Yoonit Electric. Voor beide modellen zijn 4 makkelijk opklikbare bakken en rekken beschikbaar: de Family Carrier, de Smart Carrier, de Job Carrier en de Base Carrier. Het is echter niet alleen de veelzijdigheid waarin Yoonit uitblinkt, want hun fietsen zijn ook zeer licht in gewicht. Een Yoonit weegt minder dan 20 kilogram zonder motor en ongeveer 26 kilogam met motor. De fiets kan dus zonder problemen worden opgetild of vervoerd in de auto.

Om ervoor te zorgen dat je Yoonit-fiets betrouwbaar functioneert en zo min mogelijk onderhoud vergt, is hij uitgerust met hydraulische schijfremmen van Magura, een 8-speed Shimano Alfine-naafversnelling en (bij sommige uitvoeringen) Gates-riemaandrijving.

Vanwege hun immense veelzijdigheid vind je Yoonit in het assortiment bedrijfsfietsen van Veloplan.

ONS Yoonit-AANBOD

🛈 Tip! Test Yoonit gratis in Antwerpen

Wil je een testrit maken op een Yoonit? Dat moedigen we aan. Iedereen is daarom welkom in de winkels van Fietsen De Geus voor een vrijblijvende testrit. Fietsen De Geus is onze huisleverancier en hun winkels zijn onze testcentra.

Adressen + openingsuren

Financieringsopties Yoonit: lease, krediet en aankoop

Yoonit Electric bakfiets

Wil jouw kmo uit Groot-Antwerpen één of meerdere Yoonit-bakfietsen aanschaffen? Als aanbieder en consultant van bedrijfsfietsen adviseren we je graag én leveren we de fietsen. Onze adviezen zijn altijd neutraal. Dat wil zeggen dat we objectief kijken welke financieringsoptie (fietslease, fietskrediet of directe aankoop) de meeste voordelen heeft voor jouw firma. En ook na levering van de cargobikes zijn we er voor jou en je werknemers: onderhoud en herstellingen gebeuren op onze locaties in en om Antwerpen.

We nodigen je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak maken is in minder dan 1 minuut gebeurd.

Maak nu een afspraak

🛈 Liever een ander fietsenmerk? Bij Veloplan kies je uit ruim 20 merken, waaronder gerenommeerde namen als Riese & Müller, Urban Arrow, Bullitt, Brompton en Klever.

Ontdek alle merken

Logo boompje duurzaamheid
Als klant van Veloplan maak je de planeet groener. Voor elke verkochte of geleasete fiets planten wij, samen met Go Forest, een boom. Ontdek meer >