blog

Veloplan-toonzaal in Schoten ontvangt kwaliteitslabel Riese & Müller Experience Store

Met gepaste fierheid mochten we op 19 januari 2024 op fietsbeurs Velofollies met de wereld delen dat een van onze toonzalen een officiële Riese & Müller Experience Store is geworden. Dit kwaliteitslabel geeft Riese & Müller alleen aan fietsenwinkels die het gehele Riese & Müller-gamma voeren én bewezen kennis over de fietsen hebben.

 

Riese & Müller Experience Store in Schoten

De winkel die zich vanaf nu een Riese & Müller Experience Store mag noemen, is onze locatie in Schoten. Deze delen we met Fietsen De Geus, ons moederbedrijf. Dat we van Riese & Müller een regelrechte eretitel hebben gekregen, is het resultaat van jarenlang investeren in hun assortiment en kennis hierover. Inmiddels is er geen enkel model van deze Duitse fabrikant dat niet in het Schotense filiaal bewonderd kan worden. Fietsen De Geus Schoten is pas de derde fietsenwinkel in Groot-Antwerpen die de naam Riese & Müller Experience Store mag dragen, wat onderstreept hoe zelden het fietsenmerk hun kwaliteitslabel toekent aan een verdeler.

 

Riese und Müller Experience Store Antwerpen Schoten

Licht, ruim opgezet en stijlvol: Riese & Müller stelt hoge eisen aan de inrichting van hun Experience Stores

 

Een van de grootste fietsenmerken van Europa

Riese & Müller is een van de grootste fietsenmerken van Europa. Zeker sinds de opkomst van fietsleasing in België heeft de fabrikant een enorme groei doorgemaakt, aangezien op die manier het ietwat hogere prijskaartje betaalbaar gemaakt kan worden. Omdat Riese & Müller zichzelf op de markt zet als een premiummerk, zien verdelers het als een hoogtepunt om tot een zogenaamde Riese & Müller Experience Store gekroond te worden.

 

Riese und Müller Experience Store Schoten Antwerpen België

In onze fietsenwinkel in Schoten is elk model van Riese & Müller te vinden, van e-bike tot bakfiets en van vouwfiets tot speed pedelec

 

Een bekroning van hard werken

Omdat er slechts weinig fietsenwinkels in België zijn die zich van Riese & Müller een Experience Store mogen noemen, is er alle reden om trots te zijn, laat Veloplan- en Fietsen De Geus-zaakvoerder Thomas Vanderhoydonck weten: ‘We hebben jarenlang naar dit moment toegewerkt door Riese & Müller steeds meer ruimte te geven in de winkels en onze kennis over het merk continu uit te breiden. Dat Riese & Müller ons de titel Experience Store heeft gegeven, is een bekroning van ons harde werk.’

Ontdek Riese & Müller

 

Riese und Müller Experience Store Antwerpen

De Riese & Müller Experience Store heeft de vorm van een shop-in-shop in een grotere winkel van 1000m2

 

Hub voor duurzame bedrijfsmobiliteit

Dankzij de toekenning van het certificaat van Experience Store onderstreept Riese & Müller de rol in de fietsmobiliteit die onze winkel inneemt in Schoten en omgeving. Met een oppervlakte van ruim 1000m2 is de toonzaal een hub voor iedereen (particulier en zakelijk) die de stap naar duurzaam vervoer wil nemen. Naast de shop-in-shop van Riese & Müller biedt de winkel een ruime selectie aan courante merken, waaronder Norta, Urban Arrow, Batavus, Koga en Brompton.

Bekijk alle merken