blog

Wegens succes verlengd: Bestel de Urban Arrow Cargo L of XL transportfiets en ontvang tot €1699 cadeau

Urban Arrow Cargo vrachtfiets

Ondernemers opgelet: ben je op zoek naar je volgende camionette op twee wielen? Dan heeft Urban Arrow de elektrische transportfiets die aan al je wensen voldoet. Bestel voor 30 september 2024 de Urban Arrow Cargo L of XL en ontvang tot €1699 cadeau!

 

Korting op 2 types transportfietsen

De kortingsactie geldt op twee model- en accessoireconfiguraties: de Urban Arrow Cargo L met flightcase en de Urban Arrow Cargo XL met aluminium bak.

Urban Arrow Cargo L met flightcase

Urban Arrow Cargo L

De zwarte Urban Arrow Cargo L met flightcase is dé vrachtfiets voor slimme ondernemers. Het laadvermogen van de flightcase is maar liefst 350 liter. Uit onderzoek is gebleken dat een elektrische vrachtfiets in de stad tot wel 60% sneller is dan een traditionele camionette. Ideaal! Zowel freelancers, kmo’s en grote bedrijven ervaren deze vrachtfiets als een handig vervoermiddel:

  • Sneller op je bestemming en dat zonder brandstofkosten
  • Altijd moeiteloos parkeren
  • Goed voor je bedrijfsimago en employer branding

Tijdelijke actie! Bestel je voor 30 september 2024 een zwarte Urban Arrow Cargo L met cargolinemotor en BES2 (met of zonder dual battery-set)? Dan krijg je de Flightcase L cadeau! Als zelfstandige of kmo uit Antwerpen bestel je deze fiets snel en gemakkelijk bij Veloplan. Aanschaf is mogelijk via koop, krediet en leasing.

Financieringsopties Contacteer ons

 

Urban Arrow Cargo XL met aluminium bak

Urban Arrow Cargo XL

De zwarte Urban Arrow Cargo XL met aluminium bak is een vrachtfiets met een immens laadvermogen van 570 liter. Combineer dit met het feit dat fietsroutes tot 20% korter zijn dan autoroutes en je beseft dat de fiets een efficiënt vervoermiddel is. Dat maakt de Cargo XL een favoriet van zelfstandigen en kmo’s die grote vrachten te vervoeren hebben:

  • Sta nooit meer in de file en bespaar op brandstof
  • Parkeer gewoon op de stoep
  • Laat de bak bestickeren zodat je een rijdend reclamebord hebt

Tijdelijke actie! Bestel je voor 30 september 2024 een zwarte Cargo XL met cargolinemotor en BES2? Dan krijg je gratis de Aluminiumbak XL ter waarde van €1699 cadeau! Als zelfstandige of kmo uit Antwerpen bestel je deze fiets snel en gemakkelijk bij Veloplan. Aanschaf is mogelijk via koop, krediet en leasing.

Financieringsopties Contacteer ons