blog

De Åska speed pedelec is nu te bestellen met Pinion Smart Shift C1.12i

Aska Super Commuter Speed Pedelec leasing Antwerpen

Overweeg je de aanschaf van een speed pedelec van Åska? Weet dan dat deze high-speed fiets nu ook beschikbaar is met Pinion Smart Shift C1.12i. Waarom dit elektronisch geschakelde versnellingssysteem jouw ritten veiliger en comfortabeler maakt, nemen we vandaag onder de loep.

 

Slim schakelen met de TE1 E-Trigger

Compact, mooi afgewerkt en super responsief: dat is de TE1 E-Trigger. Met deze shifter aan het stuur van je speed pedelec bepaal je vlot en nauwkeurig je versnellingen tijdens je rit. Geen gedoe, geen verloren snelheid op hellingen of afdalingen. De shifter is ergonomisch ontworpen, dus schakelen is zeer eenvoudig, zelfs tijdens je drukke pendelritjes in het stadsverkeer en intensieve off-road tochtjes in het weekend.

TE1 E-Trigger Pinion SmartShift Aska

De TE1 E-Trigger is de shifter die hoort bij het Pinion SmartShift-systeem op de Åska speed pedelec

 

Het brein achter de actie: de Smart Shift Box

De Smart Shift Box is het kloppende hart van het Smart Shift-systeem. Het maakt elektronisch schakelen een piece of cake met geavanceerde sensoren. Deze kleine krachtpatser detecteert precies hoe snel je trapt en wanneer het tijd is om van versnelling te veranderen. Geen haperingen, geen vertraging… alleen soepel schakelen binnen een fractie van een seconde.

Pinion SmartShift box versnelling schakelsysteem

De Pinion SmartShift-box is een integraal onderdeel van het versnelling- en schakelsysteem

 

Geïntegreerd en gebruiksvriendelijk

Het Smart Shift-systeem is naadloos geïntegreerd in de werking van de Åska speed pedelec. Geen gedoe met afstellingen: gewoon inschakelen en gaan. Het is alsof het systeem weet wat je nodig hebt, zelfs voordat jij het weet.

 

Leestip: Filip Dehing van Åska: “Onze speed pedelec is écht Belgisch en dat is uniek”

 

Efficiënt schakelen in elke situatie

Of je nu stilstaat, rijdt of een heuvel beklimt, SmartShift staat altijd paraat. De trapfrequentie is cruciaal, en dit systeem schakelt precies wanneer je dat beetje extra power nodig hebt. Geen zorgen als je even niet meetrapt, want  SmartShift doet het werk voor je.

Pinion SmartShift box versnellingen

De box van het Pinion SmartShift versnellingssysteem

 

Gevarieerd schakelen voor elke route

De Pinion C1.12i Smart Shift biedt 12 versnellingen, waardoor je altijd de juiste versnelling hebt voor elke situatie. Een breed bereik van 600% zorgt ervoor dat je moeiteloos heuvels, afdalingen en vlakke wegen kunt aanpakken. Het voelt als de versnellingen van een wagen, maar dan voor je fiets.

 

Lees ook: Dit is waarom pendelaars steeds vaker volledig geveerde high-speed fietsen kiezen

 

Weinig onderhoud, veel plezier

Vind je het vervelend als je je fiets kwijt bent omdat ze voor onderhoud bij de fietsenmaker staat? Ook dan biedt Smartshift voordelen. SmartShift vereist namelijk nauwelijks onderhoud. Het systeem is spatwaterdicht, eenvoudig te reinigen, en heeft slechts een olieverversing nodig na elke 10.000 km. Je lokale dealer, zoals Veloplan, kan je daarbij helpen.

Kort samengevat, investeer in SmartShift en ervaar de ultieme rijervaring op je Åska speed pedelec. Je kan rekenen op efficiënt, comfortabel en moeiteloos schakelen tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer én tijdens plezierritten in het weekend.

Wil je een Åska speed pedelec aanschaffen met Pinion Smart Shift C1.12i? Bij Veloplan kan je deze high-speed fiets krijgen via fietsleasing, aankoop en op krediet. Is de Åska toch niet helemaal wat je zoekt? Dan hebben we nog ruim 20 andere fietsenmerken.

Alle merken Financieringsopties